Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 46 συνταγές
1 δόση ζύμη για τάρτες Για τη γέµιση 200 γραμμ. μπέικον ψιλοκομμένο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα (και τα πράσινα φύλλα τους) 1/3 φλ. γραβιέρα τριμμένη 1[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά 250 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο 200 γρ. αλεύρι 250 ml νερό 2 -3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ½ φλ. κίτρινο τυρί τριμμένο 2 φλ. πατάτες σε μικρούς κύβους 2 φλ. ξερό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠΡΑΣΟΚΙΜΑΔΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ Ειδικα για τον Δημητρη, που δεν τρωει τυρι.... Υλικα για τη γεμιση : 4 μετρια πρασα, 1-2 φρεσκα κρεμμυδακια, 1 μετριο ξερο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grQuiche Lorraine with chicken ένα φαγητό με γαλλική καταγωγή και γινέτσα... Η Κις Λορέν (Quiche Lorraine) προέρχεται από την Γαλλία. Φημολογείται μάλιστα πως η[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 23/04/2015 σε Κυρίως πιάτα, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές Πατατόπιτα με γραβιέρα τσένταρ και καπνιστό χοιρινό Θέλετε σε λίγη ώρα να φτιάξετε[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά μοσχαρίσια λουκάνικα: 4 σφολιάτα:400 γρ., έτοιμη ή σπιτική κασέρι: 200 γρ., τριμμένο κεφαλογραβιέρα: 180 γρ., τριμμένη κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο βούτυρο:[...]
Πηγή: icookgreek.comΜΟΣΧΑΡΙ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ Μοσχαράκι τυλιγμένο σε σφολιάτα..!! • 1,5 κιλό μοσχάρι φιλέτο ή κόντρα ή ribeye (φιλέτο μπριζόλας)• Λίγο[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΣε όλα τα σπίτια, ανάμεσα στα απομεινάρια της Λαμπρής κάθε χρόνο βρίσκεται αρκετό αρνάκι. Πιστή στη λογική «τίποτα δεν πάει χαμένο», σας προτείνω[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 1,5 κιλό μοσχάρι φιλέτο ή κόντρα ή ribeye (φιλέτο μπριζόλας) Λίγο ελαιόλαδο Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 600 γραμμ. άσπρα ανίταρα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: mamapeinao.grΤα μακρόστενα μπιφτέκια, που τα υιοθετήσαμε κι εμείς, μοιάζουν με λουκάνικο περασμένο σε σουβλάκι και γίνονται στις αραβικές χώρες με παχύ κιμά από αρνί ή[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (για 6 άτομα) Για το φύλλο 450 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 200 γρ. λίπος μοσχαρίσιο* 2 κ.τ. αλάτι 1 αυγό Για τη γέμιση 5 μέτρια ξερά κρεμμύδια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌτι πρέπει για τις ανοιξιάτικες συγκεντρώσεις συνοδεία λευκού κρασιού και καλών φίλων! Υλικά Για την ζύμη 250 γρ αλέυρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι του[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά Για τη ζύμη 125 γραμμάρια βούτυρο ή μαργαρίνη 250 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουταλιές της σούπας παγωμένο νερό λίγο αλάτι Για τη γέμιση[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΕίναι η παραδοσιακή συνταγή της Μυκονιάτικης κρομμυδόπιτας! Συνήθως σρβίρεται σε πανηγύρια. Νοστιμότατη!! Τι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη: Μισό κιλό αλεύρι. Ένα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι μια νόστιμη πιτούλα με ελάχιστους υδατάνθρακες, για όσους αποφεύγουν τους υδατάνθρακες αλλά δεν κάνουν παζάρια στην νοστιμιά.... (HARCOMBE 2η φάση[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 5 κιλό μοσχάρι φιλέτο ή κόντρα ή ribeye (φιλέτο μπριζόλας) Λίγο ελαιόλαδο Αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 600 γραμμ. ασπρομανίταρα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1[...]
Πηγή: argiro.gr