Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Φαντάσου μια πάστα φλώρα με γέμιση από μικρά κατάμαυρα μούρα (εντάξει, τα blackberry δεν είναι απλά μαύρα μούρα)! Τραγανή ζύμη, απολαυστική γέμιση και με[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑντσούγιες σε ψωμάκια Υλικά 1 σκαφάκι των 150 γραμμάρια αντσούγιες φιλέτο 5 φέτες ψωμί ηολύσπορο ή άλλο της επιλογής σας κομμένο λοξά 3 κόκκινες σφιχτές[...]
Πηγή: greekouzina.gr"Μανιταρόπιτα" Υλικά: 1-2 κονσέρβες μανιτάρια τεμαχισμένα (περίπου 500γρ.) 1 πακέτο φύλλο κρούστας 1 μεγάλη κρέμα γάλακτος (500γρ.) 5-10 φέτες γαλοπούλα[...]
Πηγή: oreksinaxeis.blogspot.gr1 πακέτο σφολιάτας 500 γραμμάρια μακαρόνια βίδες/πέννες/φιογκάκια 2 ντομάτες μεγάλες 1 πιπεριά πράσινη- κέρατο 3 κουταλιές σούπας μαγιονέζα 1 κρεμμύδι αλάτι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτό ήταν το γεύμα μας χθες βράδυ. Γίγαντες στο φούρνο πλακί που είχα φτιάξει την προηγούμενη, με μπόλικο ελαιόλαδο, ντομάτα, κρεμμύδια και πιπεριές που[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλή σας μέρα! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!! Χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεία και αγάπη! Μμμμμ... δεν σας μοσχοβόλησε ψημένο ...ψωμγάκι;; Ναι ή όχι;; Αν ναι για σήμερα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜε τις σαλάτες τα νόστιμα του καλοκαιριού παίρνουν τη ρεβάνς: το τριζάτο κολοκυθάκι βάζει κάτω το αγγούρι του χειμώνα, το σταφύλι θα ταιριάξει μούρλια με κάθε[...]
Πηγή: bostanistas.grπηγή Το ημερολόγιο "Το Άγγελμα της Ημέρας" που μου έπαιρνε η μητέρα μου όταν ήμουνα μικρή, έγραφε σε μια σελίδα του: "Δέκα τρόποι για να γίνετε και πάλι[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΤζαμάλες λέγονται οι φωτιές που ανάβουνε στα Γιάννενα την τελευταία Κυριακή της αποκριάς. Η παράδοση θέλει ν' ανάβονται σε κάθε γειτονιά της πόλης και μια[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΔεν είναι από τις γιαγιάδες που θα φάει την ημέρα της στην κουζίνα. Συνήθως βρίσκεται στους δρόμους, από ξαδέρφη σε φίλη και από καφέ σε παγωτατζίδικο[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα Μπελουσιώτικα κρεμμύδια τα ξέρουμε όλοι όσοι μένουμε εδώ. Τα γνωρίζουν επίσης, πολλοί επισκέπτες που έρχονται στο νησί, και που φροντίζουν να πάρουν[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈνα ορεκτικό μούρλια! ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΤΑΚΙΑ 1 κούπα βούτυρο ή μαργαρίνη κομμένο σε κυβάκια 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις αλάτι 3-4 κουταλιές παγωμένο[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΥλικά (για ένα στρογγυλό ταψάκι διαμ.23cm) Για την επικάλυψη 70γρ.ανάλατο βούτυρο 140 γρ καστανή ζάχαρη φρέσκα βύσσινα 2 ½-3 φλιτζάνια (ή 1 βάζο κομπόστα[...]
Πηγή: greekmasa.grΠλησιάζει η Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα, αφήνω για λίγο τις νηστίσιμες συνταγές και θα βάλω μερικές συνταγές-προτάσεις για το πασχαλιάτικο τραπέζι. Μερικές[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜπουρεκάκια με κιμά Εκτυπώστε τη συνταγή. Ποιος δεν έχει δοκιμάσει μπουρεκάκια σε κάποιο παιδικό πάρτυ! Στο σπίτι μου πρέπει να έχουν τυλιχτεί εκατοντάδες[...]
Πηγή: smellslikebaking.blogspot.grΠίσω από κάθε συνταγή, κρύβεται μια ιστορία. Δεν το νομίζετε; Άλλος, με αφορμή ένα φαγητό ή γλυκό θυμάται τα παιδικά του χρόνια, άλλος θυμάται το μέρος των[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr500 γρ. Αλεύρι 1 φακελάκι ξερή μαγιά 1/2 ποτήρι λάδι 1 ποτήρι χλιαρό γάλα Λίγη ζάχαρη Λίγο αλάτι Για την γέμιση (ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί): 200 γρ. Φέτα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι??? Εγώ δεν θα έφτιαχνα???? Δεν είστε καλά μου φαίνεται!!! Μου τις κοτσάρετε στη μούρη δύο εβδομάδες τουλάχιστον...και εγώ το παίζω κυρία και απλά κάνω[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grOK. Το ξέρω ότι έχω αργήσει πάρα πολύ με αυτή την ανάρτηση αλλά έπρεπε να προστεθώ κι εγώ στους fans της Κικής! Έλαβα το υπέροχο βιβλίο της "Μικρή κουζίνα[...]
Πηγή: cupcakesgringreek.blogspot.grΒασικά έπρεπε να το έχω ανεβάσει καιρό αυτό το ποστ γιατί τη σπανακόπιτα που θα σας πω σήμερα τη φτιάχνω αρκετά συχνά….αλλά τεμπέλιασα! Οκ, δεν είναι[...]
Πηγή: foodjunkie.euΤο ότι θα έγραφα ανάρτηση από το χωριό ήταν μόνο στη σφαίρα της φαντασίας, ας είναι καλά οι νέοι που γνωρίζουν την τεχνολογία καλύτερα και μας προμήθευσαν και[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣτο χωριό μου όταν λέμε μπουγάτσα εννοούμε φύλλο πάνω, φύλλο κάτω και στη μέση μια γλυκιά γέμιση που σερβίρεται κομμένη σε μικρά μικρά κομμάτια. Στην Μυτιλήνη[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.gr