Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν αντιδρούν στην αγάπη μου για την παστουρμαδόπιτα, με το ίδιο ακριβώς «αποκλείεται, λες ψέματα» όταν λέω ότι αγαπημένη[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτο ερώτημα ποιο είδος ψωμιού είναι το πιο υγιεινό, η απάντηση μιας νέας μικρής ισραηλινής επιστημονικής έρευνας είναι ότι αυτό τελικά εξαρτάται από τον κάθε[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΥλικά: Υλικά για την γέμιση: 500 γρ. φύλλα σπανακιού (προτιμήστε τρυφερό, "baby spinach") 250 γρ. φύλλα και τρυφερές κορυφές -μη ανθισμένης- τσουκνίδας 100 -[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΦτιάξε ζύμη χωρίς μαγιά με τη βοήθεια της σόδας Για να φουσκώσει η ζύμη χρειάζεται μαγιά όχι όμως σε όλες. Μπορεί να βοηθήσει η σόδα; Φυσικά! Να ξέρεις, όμως,[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΤο κρύο καλά κρατεί...οπότε η πρώτη γευστική ανάρτηση της νέας χρονιά μια γλύκα την χρειάζεται! Γλύκα φυσική και χωρίς πολλές θερμίδες καθώς ήδη έχουμε πάρει[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΠάνω που είχα αποφασίσει ότι αυτό το ‘ξεκάρφωτο’ πράσινο χρώμα ειδικά στο βεριτάμπλ του, κάτι λέει, αλλά ακόμη και στη φετινή επαναστατημένη ροκ μιλιτέρ εκδοχή[...]
Πηγή: pandespani.comΟι πίτσες με αραβική πίτα δεν συγκρίνονται ακριβώς με την αυθεντική ιταλική ζύμη σε γεύση και υφή -και γιατί θάπρεπε άλλωστε- ωστόσο, μπορούν άνετα να[...]
Πηγή: pandespani.comΠριν να πούμε για τις σαρικόπιτες, ας δούμε λίγα πράγματα για το στοιχείο εκείνο της κρητικής φορεσιάς από το οποίο πήραν το όνομά τους. Επί τουρκοκρατίας οι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟι άνθρωποι που με γνωρίζουν αντιδρούν στην αγάπη μου για την παστουρμαδόπιτα, με το ίδιο ακριβώς «αποκλείεται, λες ψέματα» όταν λέω ότι αγαπημένη[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ καλύτερος τρόπος λοιπόν να μάθεις τις "παραξενιές" του κεφίρ, είναι να το "καλλιεργήσεις". Όταν λέμε καλλιέργεια, διευκρινίζω ότι δεν πρόκειται για φυτό![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΝα πω καλημέρα? θα είναι??? θα δείξει... Εχθές ξεσηκώθηκαν οι λαθρομετανάστες της πόλης που ξεπερνούν πλεόν τους 1000-1500 και τσακώθηκαν μεταξύ τους για το[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.grΟ καλύτερος τρόπος λοιπόν να μάθεις τις "παραξενιές" του κεφίρ, είναι να το "καλλιεργήσεις". Όταν λέμε καλλιέργεια, διευκρινίζω ότι δεν πρόκειται για φυτό![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρησεις 1 φακελάκι baking powder 300 ml ελαιόλαδο 100 ml νερό 1 κουταλιά ζαχαρη 400 γρ χόρτα ανάμεικτα (σπανάκι, αντίδια, βλητα)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για τη ζύμη (Κάνει 25 μπουρεκάκια): 1 κ.σ. ζάχαρη 25 γρ. μαγιά 1/2 κ.γ. αλάτι 1/2 κούπα λάδι 300 ml ζεστό φυτικό γάλα 400 γρ. αλεύρι 100 γρ. ψιλό[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΣυχνά σκέφτομαι το φαγητό σαν μια άγκυρα που συγκρατεί τις αναμνήσεις μου στο λιμάνι του συνειδητού, προστατευμένες από τον ωκεανό της λήθης, καθώς δεν είναι[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/el360 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. σόδα 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 100 ml μαύρη μπύρα 80 ml ελαιόλαδο μυρωδικά (προαιρετικά) τυρί, ντομάτα, ελιές για[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜια πολύ καλή εναλλακτική για όσους δεν τρώνε εύκολα τα χόρτα (όπως εγώ). Προτείνω γλυκά χόρτα όπως βλίτα, αντίδια, ζοχούς εάν την κάνετε πρώτη φορά. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr