Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
300 γρ. κοτόπουλο ψαχνό κομμένο σε κομματάκια 300 γρ. μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες 1 πράσο κομμένο σε λεπτές φέτες 100 γρ. μπέικον κομμένο σε μικρά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠεράσαμε όμορφα στην μεγάλη αυτή γιορτή της γεύσης και νομίζω πως στο blogger’s corner ήταν και τις τρεις ημέρες από τα περίπτερα με τον περισσότερο[...]
Πηγή: foodjunkie.euαλλαντικά με λαχανικά: νόστιμα ορεκτικά χωρίς ψωμί «Καλά τα αλλαντικά, αλλά ποιο το πρόβλημα με το ψωμί» αναρωτιέται κάποιος. Υπάρχουν εκείνοι που δεν ζουν[...]
Πηγή: pandespani.comΤα νόστιμα ψωμάκια που βράζονται για λίγο προτού ψηθούν στον φούρνο!! Αυτό τα κάνει μαστιχωτά, ξεροψημένα από έξω και μαλακά μέσα!!! Καταγωγή τους η Ευρώπη.[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.gr1 πακέτο φύλλο κανταϊφι 7 φέτες προσούτο Ιταλίας 150 γραμμ. τριμμένη γραβιέρα Κρήτης 150 γραμμ. τριμμένο πεκορίνο Αμφιλοχίας 150 γραμμ. τριμμένο γκούντα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τη ζύμη 350 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 αυγά 1/2 φλιτζάνι νερό 1 κουτ. της σούπας ζάχαρη λίγο αλάτι λάδι για τηγάνισμα Για την Ιταλική γέμιση 10[...]
Πηγή: cookpad.com/gr250 γρ ricotta (ή και ανθότυρο) 1/2 κ.σ. αλάτι 1/2 κ.σ ζάχαρη 120 ml φρέσκο γάλα 120 ml ηλιέλαιο (ή άλλο ελαφρύ σπορέλαιο) 2 φακελάκια ξηρή μαγιά 400 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ζύμη για κρέπες είναι πολύ εύκολη να γίνει και να ψηθεί. Μπορεί να γίνει με αυγά ή χωρίς αυγά. Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Πίτες Διάφορα Κυρίως Πιάτα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤΌΡΤΑΝΟ ΑΛΜΥΡΗ ΠΑΣΑΧΛΙΝΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΠΟΛΙ Καζατιέλο και τόρτανο, οι περίφημες πασχαλιάτικες αλμυρές κουλούρες της παραδοσιακής ναπολετάνικης κουζίνας, οι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ Ο παστουρμάς ή μπαστρουμάς, ουσιαστικα ειναι ενα ειδος αλλαντικου. Προκειται για ενα κομματι κρεας ολοκληρο, παστωμενο, ξηραμενο στον αερα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr