Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Σε ένα μπολ βάζουμε το ταχίνι με πορτοκάλι. Προσθέτουμε σιγά σιγά τον χυμό πορτοκαλιού και τη ζάχαρη άχνη εναλλάξ. Βάζουμε τα ξύσματα από πορτοκάλι και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΧτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το τριμμένο φουντούκι συνεχίζοντας το χτύπημα με το φτερό. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά στον κάδο και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grwww.mediagate.gr - Παρλιάρος- Νηστίσιμα- Χαλβαδόπιτα
Υγρή φουντουκόπιτα με σοκολάτα από την εκπομπή Γλυκές Αλχημείες του Στέλιου Παρλιάρου στο Mega TV
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΣΥΚΟΥ: Για τη ζύμη μαλακώνουμε λίγο το βούτυρο στα μικροκύματα. Προσθέτουμε την άχνη, την αμυγδαλόσκονη, την κανέλα, το βούτυρο το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grEKTEΛEΣH ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ,ΦΙΣΤΙΚΙ ΚΑΙ CRANBERRIES: Αλέθουμε τα φιστίκια Αιγίνης σε σκόνη. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο σε μικρά κομμάτια[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ: Στον κάδο του μίξερ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί. Το αλεύρι, την άχνη, το αμύγδαλο σκόνη, το αυγό, το βούτυρο, το ρούμι, την κανέλα και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Στο μπώλ του μίξερ βάζουμε τις φέτες του ψωμιού και τις περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το κρασί. Αφήνουμε για 10 λεπτά να μουλιάσουν. Τις[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΥΣΣΙΝΟΠΙΤΑ Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο, την αμυγδαλόσκονη, και τη ζάχαρη άχνη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά 180 γρ. βούτυρο αγελάδας, 180 γρ. γλυκό ή ημίγλυκο κόκκινο κρασί, 400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 100 γρ. ζάχαρη άχνη, 20 γρ. χοντρό αλάτι, 1 κ.γ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑυτην τη συνταγη την ειδα στην εκπομπη του Στελιου Παρλιαρου και φιαξτε την. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλο χαλβα σκετο 200 γρ κουβερτουρα 150 γρ αμυγδαλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΤΑΚΙΑ Με ένα πιρούνι διαλύουμε το ανθότυρο και το ανακατεύουμε με το τυρί κρέμα, το μέλι, τον κρόκο, την κανέλα και τις σταφίδες.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr