Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Δύο βδομάδες μας χωρίζουν από το Πάσχα και αρκετοί από σας αποφάσισαν να ξεκινήσουν τώρα τη νηστεία. Μάθετε λοιπόν γι’ αυτή και εφαρμόστε την σωστά και[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι φούρνοι παράγουν ψωμί, παξιμάδια, κουλούρια, ακόμα και ζυμαρικά από αλεύρι ζέας. Πρόκειται για ένα από τα αρχαιότερα[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΚαλημέρα σας! Λίγο οι καθημερινές καταστάσεις της χώρας μας , λίγο τα μαθήματα, λίγο οι ιώσεις που μας έχουν ταλαιπωρήσει αυτό τον καιρό. .. ο καθημερινός[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑν βρίσκεστε στη Ρόδο, τότε αξίζει να πάρετε ένα απο τα καραβάκια που πηγαίνουν μονοήμερες εκδρομές στην Τουρκία. Προσοχή πάρτε ένα σακ σακβουαγιάζ μαζί σας[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΜάθε πως να φτιάξεις...ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΞΙΝΟ ΤΡΑΧΑΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕ ΠΡΟΖΥΜΙ Στο thegastrin δε σας έχουμε κρύψει την αδυναμία μας στον τραχανά , σε ένα ζυμαρικό που[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΤον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι φούρνοι παράγουν ψωμί, παξιμάδια, κουλούρια, ακόμα και ζυμαρικά από αλεύρι ζέας. Πρόκειται για ένα από τα αρχαιότερα[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΤα Τ.G.I. Friday’sμας προσκαλούν για μια ακόμα φορά στο BeerFest, μια «γιορτή» για τους λάτρεις της μπύρας και των μοναδικών γεύσεων, για να απολαύσουμε[...]
Πηγή: toarkoudi.grΥγιεινό ψωμάκι πλούσιο σε φυτικές ίνες και θρεπτικά συστατικά. Οι φυτικές ίνες από τη σίκαλη φαίνεται να είναι πιο αποτελεσματικές από ότι το σιτάρι, στη[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤο προζύμι του Σταυρού το πιάνουμε ανήμερα, δηλαδή στις 14 Σεπτεμβρίου! Έτσι μου λεγε η γιαγιά μου ανήμερα του Σταυρού: "πάω να πιάσω το προζύμι" Και κάθε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΛατρεύετε την πίτα, όπως εγώ; Διαβάστε τότε τις παρακάτω πληροφορίες που δεν είναι μόνον ενδιαφέρουσες αλλά και χρήσιμες. Η πίτα είναι ένα έδεσμα γνωστό από[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα σας! Λίγο οι καθημερινές καταστάσεις της χώρας μας , λίγο τα μαθήματα, λίγο οι ιώσεις που μας έχουν ταλαιπωρήσει αυτό τον καιρό. .. ο καθημερινός[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια 4 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά σπανάκι | τσουκνίδες | πράσο | κατσικίσιο τυρί Διαφημίσεις 750 γρ. καλαμποκίσιο αλεύρι[...]
Πηγή: toarkoudi.grΌποιος έχει ταξιδέψει στη Σάμο, γνωρίζει πως πέρα από τα αμέτρητα, πανέμορφα ακρογιάλια με τις πεντακάθαρες θάλασσες και τις εκπληκτικές αμμουδιές, το[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grYλικά για 5,6 άτομα 5,6 περιστέρια ½ κιλό ρύζι καρολίνα 4 κ.σ. πράσινο σιτάρι 250 γραμ συκωτάκια πουλιών 4 κ.σ. βούτυρο 3 κρεμμύδια 3 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣε όλους τους πειραματισμούς μου για χειροποίητο, σπιτικό φύλλο είχα χρησιμοποιήσει αλεύρι από σιτάρι, μαλακό και σκληρό, ανάμεικτο. Δεν μπορώ ότι δεν ήσαν[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣτην πίτσα, τον ρου της δημοτικότητας και της ιστορίας – βλ. η ιστορία της πίτσας περνάει απ’ τη Νάπολη – άλλαξε η ντομάτα, που έφτασε στην Ευρώπη τον 16ο[...]
Πηγή: pandespani.com