Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Από τις πίτες που αρέσουν σε όλους αλλά για μη προφανή λόγο στην πράξη γίνονται λιγότερο συχνά, η στριφτόπιτα έχει κάθε δικαίωμα να διεκδικεί σοβαρά τις[...]
Πηγή: pandespani.comH συνταγή παραπέμπει στις μπουκιές – ορεκτικά με φρούτα κι ο λόγος είναι πως έχει ενδιαφέρον τα ορεκτικά να είναι αουτσάιντερ επιλογή, κι έτσι κανένας να μην[...]
Πηγή: pandespani.comΈνα μόνο υλικό με έντονο άρωμα είναι αρκετό για να μεταμορφώσει τον χαρακτήρα ενός κατά τα άλλα απλού πιάτου. Κι εδώ μιλάμε για το γαρίφαλο, καρυόφυλλον[...]
Πηγή: pandespani.comΠάνω που είχα αποφασίσει ότι αυτό το ‘ξεκάρφωτο’ πράσινο χρώμα ειδικά στο βεριτάμπλ του, κάτι λέει, αλλά ακόμη και στη φετινή επαναστατημένη ροκ μιλιτέρ εκδοχή[...]
Πηγή: pandespani.comO φίλος μου ο Σταύρος κατέφθασε κάποια Παρασκευή κρυμμένος πίσω από μια γινωμένη κολοκύθα μεγέθους αγκαλιάς! Ακούμπησε το πορτοκαλί μενίρ στον πάγκο της[...]
Πηγή: pandespani.comΜε τη βροχή καταλύτη της αντίληψης, να διαλύει σε μια-δυο μέρες υγρασίας κάθε αίσθηση πως κι ο Οκτώβριος αποστάτησε στο καλοκαίρι, η κουζίνα[...]
Πηγή: pandespani.comΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΓια 20 και πλέον χρόνια συχνά κατέφτανε στο σπίτι ένα τεράστιο λουλουδέ κουτί ζαχαροπλαστείου με μικρά γυαλιστερά τραγανά τυροπιτάκια, το καθένα όλο κι όλο δυο[...]
Πηγή: pandespani.comΟι πίτσες με αραβική πίτα δεν συγκρίνονται ακριβώς με την αυθεντική ιταλική ζύμη σε γεύση και υφή -και γιατί θάπρεπε άλλωστε- ωστόσο, μπορούν άνετα να[...]
Πηγή: pandespani.comΜια κιμαδόπιτα με λαχανικά (όπως και μια κρεατόπιτα ή μια κοτόπιτα) είναι ένας από τους πιο νόστιμους τρόπους για να αξιοποιήσουμε το στοκ του ψυγείου σε[...]
Πηγή: pandespani.comΤο sogus είναι το πιο ωραία σερβιρισμένο ολόκληρο κεφαλάκι αρνιού που πας μη Σμυρνιός (εξ αυθεντικής Σμύρνης) μπορεί να φανταστεί. Ένα καθαρόαιμο street food[...]
Πηγή: pandespani.comΠολλά έχουν γραφτεί για τις 50 και βάλε-βγάλε αποχρώσεις του γκρι και του κυρίαρχου Κρίστιαν Γκρέι επί της υποτακτικής -με συμβόλαιο- Αναστάζια Στιλ· κι άλλα[...]
Πηγή: pandespani.comΦαστ φουντ – η μάστιγα των τελευταίων δεκαετιών και του κακοποιημένου φαγητού με πρώτο συνώνυμό της το μπέργκερ. Και φυσικά δεν είναι το όνομα αυτό καθεαυτό[...]
Πηγή: pandespani.comη ιστορία της πίτσας Η ιστορία της πίτσας, απ’ όπου κι αν δεχτεί κανείς ότι κατάγεται, στο κεφάλαιο πατριδογνωσία εμφανίζει χώρες της Μεσογείου και ρίζες στις[...]
Πηγή: pandespani.comΟ συνδυασμός τραγανό περίβλημα ζύμης με ζουμερό περιεχόμενο στην πιο ελαφριά, εύκολη και γρήγορη εκδοχή. Κοτόπουλο σε σφολιάτα με πιπεριές και βασιλικό· χωρίς[...]
Πηγή: pandespani.comΜε τη βροχή καταλύτη της αντίληψης, να διαλύει σε μια-δυο μέρες υγρασίας κάθε αίσθηση πως κι ο Οκτώβριος αποστάτησε στο καλοκαίρι, η κουζίνα[...]
Πηγή: pandespani.comΜπορεί να συνοδέψει αλλαντικά και τυριά ή αυγά αλλά και σαλάτες για πιο βετζετέριαν εκδοχή πρώτου πιάτου. Κομμένη σε κάπως μικρά κυβάκια ή τετράγωνα[...]
Πηγή: pandespani.comαλλαντικά με λαχανικά: νόστιμα ορεκτικά χωρίς ψωμί «Καλά τα αλλαντικά, αλλά ποιο το πρόβλημα με το ψωμί» αναρωτιέται κάποιος. Υπάρχουν εκείνοι που δεν ζουν[...]
Πηγή: pandespani.com