Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
Υγρή φουντουκόπιτα με σοκολάτα από την εκπομπή Γλυκές Αλχημείες του Στέλιου Παρλιάρου στο Mega TV
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ: Στον κάδο του μίξερ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί. Το αλεύρι, την άχνη, το αμύγδαλο σκόνη, το αυγό, το βούτυρο, το ρούμι, την κανέλα και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΨΩΜΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΓΙΑ: Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε το νερό, το γάλα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grEKTEΛEΣH ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ,ΦΙΣΤΙΚΙ ΚΑΙ CRANBERRIES: Αλέθουμε τα φιστίκια Αιγίνης σε σκόνη. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο σε μικρά κομμάτια[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΣΥΚΟΥ: Για τη ζύμη μαλακώνουμε λίγο το βούτυρο στα μικροκύματα. Προσθέτουμε την άχνη, την αμυγδαλόσκονη, την κανέλα, το βούτυρο το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλή σας εβδομάδα! Μιαν ανάσα πια από την Ανάσταση του Θεανθρώπου!!! Η τελευταία εβδομάδα της νηστείας και η εβδομάδα των προετοιμασιών για το Πάσχα. Για μένα,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓεια σας ερωτευμένοι ή μη φίλοι μου!!!! Σήμερα το πρωί έφτιαξα αυτά τα νοστιμότατα και πανεύκολα ψωμάκια των οποίων οι συνταγή είναι του Στέλιου[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΚαλή σας εβδομάδα! Μιαν ανάσα πια από την Ανάσταση του Θεανθρώπου!!! Η τελευταία εβδομάδα της νηστείας και η εβδομάδα των προετοιμασιών για το Πάσχα. Για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜε μεγάλη, πολύ μεγάλη χαρά, υποδεχόμαστε σήμερα το ενδέκατο και πλατινένιο μέλος μας!! Ποιαν???? Την μία και μοναδική Βιβή μας, το Σπιρτοκουτάκι μας!!!! Δεν[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grwww.mediagate.gr - Παρλιάρος- Νηστίσιμα- Χαλβαδόπιτα
Γιατί σου ακούεται περίεργο δηλαδή; Η μηλόπιττα εν καλύττερη; Τι έχει να ζηλέψει από την σταφυλόπιττα μου; Τίποτε, να σου πω εγώ, που εδοκίμασα τζιαι που τις[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΜια σφολιάτα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις επαγγελματικές ! Υλικά § 500 γρ.αλεύρι § 200 γρ. βούτυρο § 200 γρ. νερό § 1 1/2[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΚαλησπέρα σε όλους ! ! ! Τι μου κάνετε ; ; ; Εγώ εδώ και ζεσταίνομαι και μ' αρέσει... αχαχαχαχαχαχα ! ! ! ! ! Παρασκευή σήμερα, το οποίο σημαίνει... γλυκόόόόό[...]
Πηγή: cookwithelena.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια της σφολιάτας το άλειμμα σοκολάτας και το τυλίγουμε σε ρολό. Το αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Το κόβουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΔεν είναι υπέροχο όταν κάνει κάποιος δίαιτα να μπορεί να απολαμβάνει και κάποιο γλυκό πού και πού; Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνετε τί εννοώ... το καλοκαίρι και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣε ένα μπολ βάζουμε το ταχίνι με πορτοκάλι. Προσθέτουμε σιγά σιγά τον χυμό πορτοκαλιού και τη ζάχαρη άχνη εναλλάξ. Βάζουμε τα ξύσματα από πορτοκάλι και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grPin It Η πιο τέλεια συνταγή για σου,του Στέλιου Παρλιάρου!!! Υλικά 125γρ. γάλα 125γρ. νερό 110γρ. βούτυρο 6γρ. αλάτι 10γρ. ζάχαρη 140γρ. αλεύρι 250γρ. αβγά[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Στο μπώλ του μίξερ βάζουμε τις φέτες του ψωμιού και τις περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το κρασί. Αφήνουμε για 10 λεπτά να μουλιάσουν. Τις[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr