Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Pin It Η πιο τέλεια συνταγή για σου,του Στέλιου Παρλιάρου!!! Υλικά 125γρ. γάλα 125γρ. νερό 110γρ. βούτυρο 6γρ. αλάτι 10γρ. ζάχαρη 140γρ. αλεύρι 250γρ. αβγά[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΣε ένα μπολ βάζουμε το ταχίνι με πορτοκάλι. Προσθέτουμε σιγά σιγά τον χυμό πορτοκαλιού και τη ζάχαρη άχνη εναλλάξ. Βάζουμε τα ξύσματα από πορτοκάλι και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΧτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το τριμμένο φουντούκι συνεχίζοντας το χτύπημα με το φτερό. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά στον κάδο και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grwww.mediagate.gr - Παρλιάρος- Νηστίσιμα- Χαλβαδόπιτα
Υγρή φουντουκόπιτα με σοκολάτα από την εκπομπή Γλυκές Αλχημείες του Στέλιου Παρλιάρου στο Mega TV
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΨΩΜΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΓΙΑ: Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε το νερό, το γάλα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ: Στον κάδο του μίξερ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί. Το αλεύρι, την άχνη, το αμύγδαλο σκόνη, το αυγό, το βούτυρο, το ρούμι, την κανέλα και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Στο μπώλ του μίξερ βάζουμε τις φέτες του ψωμιού και τις περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το κρασί. Αφήνουμε για 10 λεπτά να μουλιάσουν. Τις[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΥΣΣΙΝΟΠΙΤΑ Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο, την αμυγδαλόσκονη, και τη ζάχαρη άχνη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά 180 γρ. βούτυρο αγελάδας, 180 γρ. γλυκό ή ημίγλυκο κόκκινο κρασί, 400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 100 γρ. ζάχαρη άχνη, 20 γρ. χοντρό αλάτι, 1 κ.γ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑυτην τη συνταγη την ειδα στην εκπομπη του Στελιου Παρλιαρου και φιαξτε την. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλο χαλβα σκετο 200 γρ κουβερτουρα 150 γρ αμυγδαλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΤΑΚΙΑ Με ένα πιρούνι διαλύουμε το ανθότυρο και το ανακατεύουμε με το τυρί κρέμα, το μέλι, τον κρόκο, την κανέλα και τις σταφίδες.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr