Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 96 συνταγές
Όλα τα φαγητά δεν πρέπει να αλατίζονται την ίδια στιγμή. Τα όσπρια και τα λαχανικά σκληραίνουν όταν αλατίζονται από την αρχή του μαγειρέματος. Το κρέας και τα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜια πιτούλα που έλειπε από την κουζίνα του Tante Kiki... η μελιτζανόπιτα!!! Την είχα φτιάξει για πρώτη φορά το περασμένο καλοκαίρι αλλά όσο γρήγορα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤον καιρό που δούλευα, τον παλιό εκείνο καιρό γιατί όπως έχουν γίνει τώρα τα πράγματα η θέση εργασίας αποτελεί προνόμιο, εκμεταλλευόμουνα την κατάψυξη μου στο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΧθες η φίλη μου η Αφροδίτη ανέφερε ότι έκανε μια μακαρονόπιτα. Στην αρχή υπέθεσα ότι θα ήταν με φύλλο τελικά όμως ήταν μια ¨μακαρονόπιτα¨ με[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΌταν είχα πάει στην Αμερική και έμενα στη φίλη μου, πήρα μερικές ιδέες για μαγειρέματα. Μία από αυτές, ήταν η πίτα του βοσκού που φάγαμε ένα βράδυ. Για να[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΟ καλύτερος τρόπος λοιπόν να μάθεις τις "παραξενιές" του κεφίρ, είναι να το "καλλιεργήσεις". Όταν λέμε καλλιέργεια, διευκρινίζω ότι δεν πρόκειται για φυτό![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά : 200 γρ. μακαρόνια ή όποιο άλλο ζυμαρικό θέλετε 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 3 πράσα σε ροδέλες 300 γρ. γραβιέρα ή κασέρι τριμμένο 200 γρ. γιαούρτι[...]
Πηγή: greekmasa.grΌπως έχει ήδη αναφερθεί, μια από τις δυο μας έχει προσωρινά ξενιτευτεί στην Κρήτη, συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, για μια αρχαιολογική ανασκαφή. Η πόλη πραγματικά[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΜια εύκολη και πεντανόστιμη πίτα που έμαθα απ' τον παππού μου και όποτε την κάνω εξαφανίζεται! Μπορεί να φαγωθεί και ως κυρίως πιάτο με πράσινη σαλάτα. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια γρήγορη νόστιμη λύση εκτός από τα μακαρόνια με κιμά όταν ο χρόνος πιέζει και δεν προλαβαίνουμε την μπεσαμέλ και το ψήσιμο. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ φύλλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά : 1 φύλλο κρούστας 4 λουκάνικα Μυκόνου (ή ό,τι άλλο προτιμάτε) 3 πιπεριές (κόκκινη, κίτρινη, πορτοκαλί) 1 πράσινη πιπεριά καυτερή 1 κρεμμύδι ξερό 2[...]
Πηγή: greekmasa.grΚατά τους ιστορικούς της γαστρονομίας η τάρτα είναι η εξέλιξη της πίτας. Από την αρχαιότητα οι άνθρωποι συνήθιζαν να βάζουν πάνω σε ένα κομμάτι ζύμης διάφορα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑυτή η συνταγή προέκυψε πάνω σε φάση δημιουργίας, ως ένας άλλος τρόπος να φάει κανείς το μπρόκολο πέρα από τους κλασικούς (σαλάτα ή ογκρατέν). Είχα αναρτήσει[...]
Πηγή: greekmasa.grΑπό τότε που έμαθα να φτιάχνω αυτήν την εύκολη συνταγή για πίτσα με λεπτή τραγανή Ιταλική ζύμη με έχουν χάσει από πελάτισσα οι πιτσαρίες! Είναι τόσο τραγανή[...]
Πηγή: tasteandtell.grΖούμε σε μια εποχή εξαιρετικά περίεργη και δύσκολη. Νέες συνήθειες, νέες αντιλήψεις, νέα οικονομική πραγματικότητα για τους περισσότερους. Πρέπει να βρούμε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr