Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
5/10/15 Η πιο διαφορετική πίτα όλων των εποχών σήμερα στο τραπέζι του ZannetCooks.gr. Κουνουπιδόπιτα, πεντανόστιμη και λαχταριστή χωρίς να αντιληφθεί κανείς[...]
Πηγή: zannetcooks.comΜην φοβηθείς το κουνουπίδι! Θα με θυμηθείς πως σε αυτή την γευστική συνταγή θα το απολαύσεις περισσότερο από οποιοδήποτε αλλαντικό σκόπευες να προσθέσεις[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑπάκι ή καπνιστή μπριζόλα ή σύγλινο με μυρωδιές ! Λίγες οι βροχές φέτος στα μέρη μας κι ο κόσμος έχει απογοητευτεί . Φοβούνται πώς ούτε του χρόνου θα έχουμε[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑυτή η εγγλέζικη πίτα γίνεται με περισσεύματα λαχανικών, κυρίως με πατάτες και λάχανο αλλά μπορούμε να βάλουμε και διάφορα άλλα λαχανικά. Τη λένε έτσι από τους[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΗ λέξη τουρσί ( torsh =ξινό) είναι Περσικής προελεύσεως και σημαίνει τα διατηρημένα μέσα σε άλμη λαχανικά. Το τουρσί είναι ένα πολύ αγαπημένο ορεκτικό σε όλες[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟι σαλάτες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής μας, κοινώς χωρίς σαλάτα δεν τρώμε ποτέ. Δεν μπορώ να πω ότι η ποικιλία τους είναι μεγάλη αλλά πάντα είναι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΈνα φύλλο σφολιάτας που έπρεπε οπωσδήποτε να γίνει κάτι και αρκετό κουνουπίδι, ήταν η αφορμή γι αυτή την πεντανόστιμη (κατά γενική ομολογία:) τάρτα. Τα υλικά[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΟι σαλάτες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής μας, κοινώς χωρίς σαλάτα δεν τρώμε ποτέ. Δεν μπορώ να πω ότι η ποικιλία τους είναι μεγάλη αλλά πάντα είναι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ λέξη τουρσί ( torsh =ξινό) είναι Περσικής προελεύσεως και σημαίνει τα διατηρημένα μέσα σε άλμη λαχανικά. Το τουρσί είναι ένα πολύ αγαπημένο ορεκτικό σε όλες[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ καλύτερος τρόπος λοιπόν να μάθεις τις "παραξενιές" του κεφίρ, είναι να το "καλλιεργήσεις". Όταν λέμε καλλιέργεια, διευκρινίζω ότι δεν πρόκειται για φυτό![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΌλα τα φαγητά δεν πρέπει να αλατίζονται την ίδια στιγμή. Τα όσπρια και τα λαχανικά σκληραίνουν όταν αλατίζονται από την αρχή του μαγειρέματος. Το κρέας και τα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr1 φύλλο σφολιάτα ½ κουνουπίδι 4 πατάτες μέτριες 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 50 γρ. μπλε τυρί εστραγκόν 8 φέτες μπέικον παρμεζάνα 1 αυγό 50 γρ. κρέμα γάλακτος ζωμός[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓαλλική τάρτα με κουνουπίδι, μια απο τις αγαπημένες μου συνταγες... Τι χρειαζόμαστε: Για την ζυμη 250 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125 γρ βούτυρο + 10[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 4-6 άτομα 600 γραμμάρια κουνουπίδι ½ φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 2 κουταλιές του γλυκού κύμινο σε σκόνη 1 κουταλιά του γλυκού κόλιανδρος σε[...]
Πηγή: sidagi.grΚάτι σαν τάρτα μάραθου… Τις κλασικές μαραθόπιτες της Κρήτης δεν τις έχω βάλει ακόμη στο blog.Οι φωτογραφίες υπάρχουν στην παλιά μου μηχανή και πρέπει να τις[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr