Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Ιδού όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το βασικό υλικό του πιο δημοφιλούς κολατσιού. Τι αλεύρι χρησιμοποιείται; Το αλεύρι που χρησιμοποιούν οι βιομηχανίες για το[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΦΑΕ ΑΥΤΟ Γλυκό από καρότο ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 43kcal (ανά μερίδα) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 7γρ. ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ: 2γρ. ΛΙΠΟΣ: 0γρ. ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ: 3mg ΥΛΙΚΑ (4 μερίδες) 4 (440γρ.) μέτρια[...]
Πηγή: xrysessyntages.comO μάραθος ή το μάραθο (Foeniculum vulgare η λατινική του ονομασία), είναι ένα ψηλό, πολυετές βότανο της Μεσογείου που αυτή την εποχή το βρίσκουμε παντού, ακόμα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕ, για τον Νώε και την κιβωτό του φαντάζομαι ότι όλοι ξέρετε αρκετά. Άλλωστε το φαινόμενο του κατακλυσμού και της εξαφάνισης των ειδών από το πρόσωπο της γης,[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΗ λαχανίδα, ένα λαχανικό από τα παλιά επανέρχεται στο προσκήνιο για να μας κλέψει τις εντυπώσεις από την μεγάλη θρεπτική αξία της. Για ποιο λόγο μπορούμε[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΥλικά: Υλικά για την γέμιση: 500 γρ. φύλλα σπανακιού (προτιμήστε τρυφερό, "baby spinach") 250 γρ. φύλλα και τρυφερές κορυφές -μη ανθισμένης- τσουκνίδας 100 -[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grMήπως το παιδί σας προτιμά τις έτοιμες τροφές και τα σνακ από το δικό σας φαγητό; Πάντα υπάρχει ένας τρόπος να βελτιώσετε τη διατροφή του, λαμβάνοντας υπόψη[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr