Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Μια αγαπημένη συνταγή από το περιοδικό ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ (τεύχος Αύγουστος 1999) Υλικά Για την τάρτα: 2 φλ. τσ. αλεύρι 100 γρ. βούτυρο παγωμένο 2-3 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: greekmasa.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΆλλο ένα φαγάκι που έφτιαξα στην γιορτή του καλού μου, και όλοι μου ζητούσαν την συνταγή. Και η αλήθεια είναι ότι έγινε πεντανόστιμο!! Λαχανικά, τραγανό[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά Για τη γέµιση µπέικον 100 γρ. ψιλοκοµµένο κολοκύθα 200 γρ., η σάρκα της, κοµµένη σε µικρά κυβάκια καρότα 2 κοµµένα σε πολύ λεπτές ροδέλες αυγά 2 ελαφρώς[...]
Πηγή: icookgreek.comΟι πολυάσχολες γυναίκες και άντρες, που προσέχουν τη διατροφή τους και διαθέτουν κοινή λογική, ξέρουν ότι δεν είναι δυνατό να στηρίζουν το καθημερινό φαγητό[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Για τη γέµιση µπέικον 100 γρ. ψιλοκοµµένο κολοκύθα 200 γρ., η σάρκα της, κοµµένη σε µικρά κυβάκια καρότα 2 κοµµένα σε πολύ λεπτές ροδέλες αυγά 2 ελαφρώς[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Για τη γέµιση µπέικον 100 γρ. ψιλοκοµµένο κολοκύθα 200 γρ., η σάρκα της, κοµµένη σε µικρά κυβάκια καρότα 2 κοµµένα σε πολύ λεπτές ροδέλες αυγά 2 ελαφρώς[...]
Πηγή: icookgreek.comQuiche Lorraine with chicken ένα φαγητό με γαλλική καταγωγή και γινέτσα... Η Κις Λορέν (Quiche Lorraine) προέρχεται από την Γαλλία. Φημολογείται μάλιστα πως η[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.grΑπό τότε που ανακάλυψα το φαγόπυρο, θα ήθελα αν μπορούσα να το βάλω σε όλα τα σπίτια. Από που να αρχίσω; Από τον χαμηλό γλυκαιμικό του δείκτη που κάνει αυτήν[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤο φαγόπυρο ή αλλιώς μαύρο σιτάρι είναι ένα ψευδοδημητριακό οι σπόροι του οποίου μοιάζουν με τους σπόρους των σιτηρών. Οι σπόροι του είναι μικροί, τριγωνικοί[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grTarte à l’ oignon, ή Ziwelküeche από τον Γρηγόρη Φαρμάκη Γρηγόρης Φαρμάκης Η tarte à l’ oignon (τάρτ α λ’ ονιόν) – ή καλύτερα, Ziwelküeche, στην τοπική[...]
Πηγή: caruso.grΗ πιο γνωστή κις στον κόσμο, είναι η κις Λορέν, που επί της ουσίας είναι μια τάρτα με κλασική γέμιση από αυγά και κρέμα γάλακτος, όπου προστίθεται ως βασικό[...]
Πηγή: caruso.gr1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΤΟ ΑΜΥΛΟ Το αμυλο είναι ενας γλυκοσιδικος πολυσακχαριτης, δηλαδη αποτελειται από μεγαλο αριθμο πολυμερισμενων μοριων γλυκοζης, τα οποια ενωνονται με τον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr