Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 355 συνταγές
Αυτό το ροδοκόκκινο, τραγανό ψωμάκι με γυρίζει πίσω στα παιδικά μου χρόνια. Θυμάμαι ότι στο σπίτι μου, κάθε φορά που ζύμωναν φρέσκο ψωμί, πάντα περίσσευε -[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕνα γλυκό - δημιουργία της συζύγου. Βοήθησα βέβαια τα μάλα, δεν την άφησα ολομόναχη τη γυναίκα να παιδεύεται... Πλένουμε καλά 2 πορτοκάλια μεσαίου μεγέθους,τα[...]
Πηγή: deipnosofismata.blogspot.grΚαλημέρα και καλό μήνα !!! Σήμερα έχουμε να κάνουμε με stars :) Τραγανά, "7νόστημα" τυροπιτάκια, μοναδικά σε εμφάνιση!! Το σχήμα το πήρα από ένα περσινό[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΜε αφορμή τα μελιτζανομπουρεκάκια της αγαπητής Αχτίδας , και επειδή οι δυνάμεις μου μάλλον άρχισαν να επιστρέφουν μετά τα πρόσφατα κρυολογήματα, χθες μπήκα για[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr28/2/14 Αποχαιρετάμε λοιπόν και τον Φλεβάρη με την πιο τέλεια νηστίσιμη χορτόπιτα του ZannetCooks , φίλες και φίλοι. Για την ακρίβεια με την πιο τέλεια[...]
Πηγή: zannetcooks.comΜια πρωτότυπη τεχνική με θαυμάσια αποτελέσματα! Τα πιο νόστιμα τυροπιτάκια στο γραφείο μας κατά γενική ομολογία είναι εκείνα της Μ. Όσες φορές μας τα έχει[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΖύμη για τάρτες, πάστα φλώρα, για πάστα μπριζε. Μια εύκολη ζύμη για τη μαγειρική όσο και για τη ζαχαροπλαστική. Τι χρειαζόμαστε: 2 φλιτζ. Τσαγ. Αλεύρι 120 -[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌταν η φίλη μου η Χαρά μου είπε ότι έφτιαξε το νοστιμότερο ψωμί μόνο με ένα αλεύρι και ένα κουτάκι μπύρα, την κοίταξα δύσπιστα. Πέρασαν μήνες μέχρι να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr4/5/15 Τριφτή καροτόπιτα με φέτα και φιστίκια Αιγίνης είναι η ιδανική χρήση των καρότων που μας έχουν μείνει καιρό στο ψυγείο. Ένα νόστιμο, υγιεινό, σπιτικό[...]
Πηγή: zannetcooks.comΚαλοκαιρινή συνταγή που τρώγεται ευχάριστα ως ορεκτικό, κύριο πιάτο ή μεζές με το ούζο. Τι χρειαζόμαστε: ζύμη για μια τάρτα (έτοιμη ή για πάστα φλόρα) 10[...]
Πηγή: cookpad.com/gr…για τη ζύμη 250 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.σ. τσικουδιά 1 κ.σ. καλό, παρθένο ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι χλιαρό νερό 1/4 κ.γ. αλάτι …για τη γλυκιά γέμιση[...]
Πηγή: cookpad.com/gr