Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 409 συνταγές
Αυτό το ροδοκόκκινο, τραγανό ψωμάκι με γυρίζει πίσω στα παιδικά μου χρόνια. Θυμάμαι ότι στο σπίτι μου, κάθε φορά που ζύμωναν φρέσκο ψωμί, πάντα περίσσευε -[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕνα γλυκό - δημιουργία της συζύγου. Βοήθησα βέβαια τα μάλα, δεν την άφησα ολομόναχη τη γυναίκα να παιδεύεται... Πλένουμε καλά 2 πορτοκάλια μεσαίου μεγέθους,τα[...]
Πηγή: deipnosofismata.blogspot.grΥλικά: 500 γρμ. αλεύρι που φουσκώνει 250 γρμ. ζάχαρη 70 γρμ. βούτυρο 400 γρμ. γιαούρτι στραγγιστό 100 γρμ. κρέμα γάλακτος 5 αυγά ξίσμα από ένα μέτριο πορτοκάλι[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΜε αφορμή τα μελιτζανομπουρεκάκια της αγαπητής Αχτίδας , και επειδή οι δυνάμεις μου μάλλον άρχισαν να επιστρέφουν μετά τα πρόσφατα κρυολογήματα, χθες μπήκα για[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜου τα ζήτησε η ανηψούλα μου να τα φτιάξω για το πάρτι των γενεθλίων της, κι έτσι τα θυμήθηκα. Είναι ίσως η πιο κλασική συνταγή για μένα. Είναι η πρώτη[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr28/2/14 Αποχαιρετάμε λοιπόν και τον Φλεβάρη με την πιο τέλεια νηστίσιμη χορτόπιτα του ZannetCooks , φίλες και φίλοι. Για την ακρίβεια με την πιο τέλεια[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά συνταγής 4 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 1/2 φλιτζάνι λάδι 1/2 φλιτζάνι νερό λίγο αλάτι 1 δόση μπεσαμέλ έτοιμη ή[...]
Πηγή: icookgreek.comΧορταστικά σάντουιτς για όλες τις ώρες Χρόνος Προετοιμασίας : 20' Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 4 άτομα 1000 γρ. γαλοπούλα που έχει[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΌταν η φίλη μου η Χαρά μου είπε ότι έφτιαξε το νοστιμότερο ψωμί μόνο με ένα αλεύρι και ένα κουτάκι μπύρα, την κοίταξα δύσπιστα. Πέρασαν μήνες μέχρι να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr4/5/15 Τριφτή καροτόπιτα με φέτα και φιστίκια Αιγίνης είναι η ιδανική χρήση των καρότων που μας έχουν μείνει καιρό στο ψυγείο. Ένα νόστιμο, υγιεινό, σπιτικό[...]
Πηγή: zannetcooks.com