Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Υλικά (για 8 άτομα) 1 δόση «ζύμη και φύλλο για πρωτάρηδες» χωρίς μαγιά με αλεύρι χωριάτικο ή φαρίνα – δες συνταγή – και ελαιόλαδο ή λιωμένο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤον τελευταίο καιρό, έχω εκτιμήσει πολύ το φρέσκο δεντρολίβανο. Από το Πάσχα που το έβαλα στο κατσίκι που έφτιαξα, όλο βρίσκω τρόπους να το χρησιμοποιώ και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά για τη ζύμη ½ κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις ½ κιλό αλεύρι για χωριάτικο ψωμί 2 φακελάκια ξερή μαγιά 3/4 ποτηριού λάδι 2 ποτήρια νερό[...]
Πηγή: gefsieleftherias.blogspot.grΤο ψωμί είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία της διατροφής μας και βρίσκεται στη βάση της πυραμίδας της μεσογειακής διατροφής. Εί ναι απαραίτητο στο καθημερινό[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΠως μαζεύουμε τα χόρτα Τα φύλλα και τους βλαστούς τα μαζεύουμε το απόγευμα, γιατί τότε στα μέρη αυτά του φυτού έχουν συγκεντρωθεί τα δραστικά τους στοιχεία. Τα[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΤο ψωμί είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία της διατροφής μας και βρίσκεται στη βάση της πυραμίδας της μεσογειακής διατροφής. Εί ναι απαραίτητο στο καθημερινό[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΠίτα με πλούσιο, μερακλήδικο περιεχόμενο που, ή θα το λατρεύεις ή δεν θα θες να το πλησιάσεις. Η παστουρμαδόπιτα στα πρωτευουσιάνικα ή πίτα[...]
Πηγή: pandespani.comΠλιγούρι, τραχανάς ,αλεύρι από καλαμπόκι είναι 3 υγιεινές τροφές που έχουμε ξεχάσει .Ξανάβαλε τις στο τραπέζι σου με 3 εύκολες συνταγές και κέρδισε σε υγεία[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisMacaroni and cheese ή mac and cheese, εν συντομία, τα λέει σύμπας ο πλανήτης και ξερογλείφεται. Η ιδέα και μόνον του καυτού πιάτου με τα μικρά ζυμαρικά να[...]
Πηγή: pandespani.comφύλλο Για το 4 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ μαγιά 1 κ.γ κοφτό αλάτι 4 κ.σ ελαιόλαδο 2 κ.σ λεμόνι ή 2 κ.σ ρακί 1 1/2 ποτήρι χλιαρό νερό αλεύρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 16 κομμάτια) 2 ½ φλιτζάνια αλεύρι «Χωριάτικο» ή «Φαρίνα» ή ανάμικτο, + λίγο επιπλέον, ½ κουταλάκι κοπανισμένο μαχλέπι (μέχλεπι), ½ κουταλάκι[...]
Πηγή: xrysessyntages.com