Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Συχνά σκέφτομαι το φαγητό σαν μια άγκυρα που συγκρατεί τις αναμνήσεις μου στο λιμάνι του συνειδητού, προστατευμένες από τον ωκεανό της λήθης, καθώς δεν είναι[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΣήμερα δεν θα μοιραστώ μαζί σας κάποια συνταγή μου. Θα μοιραστώ όμως δύο εμπειρίες μου -του τελευταίου καιρού- από δύο διαφορετικούς χώρους εστίασης. Η πρώτη[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΥΓΡΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ ( υ.φυ.προζ. ) : ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Εδώ και αρκετό καιρό είχα στο νού μου να επιχειρήσω να μετατρέψω το φυσικό προζύμι μου στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟι άνθρωποι που με γνωρίζουν αντιδρούν στην αγάπη μου για την παστουρμαδόπιτα, με το ίδιο ακριβώς «αποκλείεται, λες ψέματα» όταν λέω ότι αγαπημένη[...]
Πηγή: bostanistas.grΧθες πηγαίνοντας στο σχολείο να παραλάβω το καμάρι μου, τι να δω! Η κα γυμνάστρια γύριζε ανάμεσα στις χωριστές παρέες κοριτσιών και αγοριών (ο πόλεμος των δύο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΟι άνθρωποι που με γνωρίζουν αντιδρούν στην αγάπη μου για την παστουρμαδόπιτα, με το ίδιο ακριβώς «αποκλείεται, λες ψέματα» όταν λέω ότι αγαπημένη[...]
Πηγή: bostanistas.grΑπό τις πίτες που αρέσουν σε όλους αλλά για μη προφανή λόγο στην πράξη γίνονται λιγότερο συχνά, η στριφτόπιτα έχει κάθε δικαίωμα να διεκδικεί σοβαρά τις[...]
Πηγή: pandespani.comΤο κρύο καλά κρατεί...οπότε η πρώτη γευστική ανάρτηση της νέας χρονιά μια γλύκα την χρειάζεται! Γλύκα φυσική και χωρίς πολλές θερμίδες καθώς ήδη έχουμε πάρει[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά: Υλικά για την γέμιση: 500 γρ. φύλλα σπανακιού (προτιμήστε τρυφερό, "baby spinach") 250 γρ. φύλλα και τρυφερές κορυφές -μη ανθισμένης- τσουκνίδας 100 -[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΜΠΡΈΤΣΕΛ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Μπρέτσελ ( bretzel ) το φημισμένο γερμανικό κουλούρι, με το χαρακτηριστικό σχήμα, σαν χαλαρός ναυτικός κόμπος, το σκούρο καστανό[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜια πολύ καλή εναλλακτική για όσους δεν τρώνε εύκολα τα χόρτα (όπως εγώ). Προτείνω γλυκά χόρτα όπως βλίτα, αντίδια, ζοχούς εάν την κάνετε πρώτη φορά. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈχω διάθεση για πίκρα τελευταία, και φυσικά μιλάω για πικρά λαχανικά και πικρές εν γένει γεύσεις. Έτσι την περασμένη εβδομάδα το cavolo nero (είδος kale) , τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr