Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
2 φιλέτα στήθος κοτόπουλου 2 φλιτζ. ζωμό κότας (ή νερό) 1 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. βούτυρο 1 μεγάλο πράσο ψιλοκομμένο 2 καρότα τριμμένα σε χοντρό τρίφτη 2[...]
Πηγή: argiro.gr5 μεγάλα πράσα 6 αυγά ½ λίτρο γάλα 2 κ.σ. σιμιγδάλι ψιλό 2 κ.σ. ελαιόλαδο ή βούτυρο 1 φλ. τρίμματα φέτας αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 πρέζες μοσχοκάρυδο[...]
Πηγή: argiro.gr1 μήλο καθαρισμένο και κομμένο σε μικρά καρέ 200γρ. ώριμες και γερές φράουλες κομμένες σε φέτες 6 κ.σ. ζάχαρη 1 κ.σ. βούτυρο 2 κ.σ. νερό 1 + 1/2 κ.γ. corn[...]
Πηγή: argiro.gr1 5 κιλό μοσχάρι φιλέτο ή κόντρα ή ribeye (φιλέτο μπριζόλας) Λίγο ελαιόλαδο Αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 600 γραμμ. ασπρομανίταρα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1[...]
Πηγή: argiro.gr1.200 γραμμ. ένα μικρό κοτόπουλο ελαιόλαδο 4 καρότα μεγάλα τριμμένα 2 κρεμμύδια ξερά κόκκινα κομμένα σε λεπτές φέτες 4 φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους 200[...]
Πηγή: argiro.gr1 φύλλο σφολιάτα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 1 μικρή τσακώνικη μελιτζάνα κομμένη σε καρέ 1 κολοκύθι κομμένο σε καρέ 2 πιπεριές[...]
Πηγή: argiro.gr1 μισοπαγωμένο φύλλο σφολιάτας του χεριού σας το περίσσευμα του χριστουγεννιάτικου πουλερικού κομμένο σε κομμάτια 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια σε φέτες 1[...]
Πηγή: argiro.gr1.200 γραμμ. ένα μικρό κοτόπουλο ¼ φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 4 καρότα μεγάλα τριμμένα 2 κρεμμύδια ξερά κόκκινα κομμένα σε λεπτές φέτες 4 φρέσκα κρεμμυδάκια με τα[...]
Πηγή: argiro.gr1 φύλλο σφολιάτας εμπορίου 1 κ.σ. γεμάτη βούτυρο λιωμένο 2 κ.σ. ζάχαρη καστανή 1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα φιστίκια Αιγίνης (ψίχα ωμή) 1/2 κ.γλ. κανέλα[...]
Πηγή: argiro.gr2 φιλέτα στήθος κοτόπουλου 2 φλιτζ. ζωμό κότας (ή νερό) 1 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. βούτυρο 1 μεγάλο πράσο ψιλοκομμένο 2 καρότα τριμμένα σε χοντρό τρίφτη 2[...]
Πηγή: argiro.gr500 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γλ. αλάτι περίπου 1 1/2 ποτήρι νερού χλιαρό νερό 1 κ.σ. ξίδι 3 κ.σ. φυτίνη λιωμένη σε θερμοκρασία δωματίου Σε[...]
Πηγή: argiro.gr5 μεγάλα πράσα 6 αυγά ½ λίτρο γάλα 2 κ.σ. σιμιγδάλι ψιλό 2 κ.σ. ελαιόλαδο ή βούτυρο 1 φλ. τρίμματα φέτας αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι ¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο[...]
Πηγή: argiro.gr1 φύλλο σφολιάτας εμπορίου 1 κ.σ. γεμάτη βούτυρο λιωμένο 2 κ.σ. ζάχαρη καστανή 1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα φιστίκια Αιγίνης (ψίχα ωμή) 1/2 κ.γλ. κανέλα[...]
Πηγή: argiro.gr1 πακέτο ζύμη σφολιάτα από σπίτι της Alfa 1 κ.σ. βούτυρο 4 κ.σ. σιμιγδάλι ψιλό 500 γρ. γάλα 2 αβγά μπόλικο πιπέρι 2-3 πρέζες μοσχοκάρυδο 300 γρ. ζαμπόν απο[...]
Πηγή: argiro.gr650 γρ. αλεύρι σκληρό 30 γρ. αλάτι 400 γρ. μαργαρίνη πλάκα σκληρή 300 γρ. νερό (κατά προσέγγιση) Εκτέλεση Βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι, τη μαργαρίνη σε[...]
Πηγή: argiro.gr1 φύλλο σφολιάτας «του χεριού σας» της alfa Για τη γέμιση 2 κ.σ. βούτυρο 4 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 μεγάλα πράσα ψιλοκομμένα 200 γρ. καβουρμάς Κερκίνης[...]
Πηγή: argiro.gr