Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
υλικά 500 γρ. κριθαράκι χονδρό 2 μανιτάρια πορτομπέλο, 3-4 σιτάκε, 4-5 καφέ (brown) 1/2 φλ.τσ. αποξηραμένα porcini μουλιασμένα για 30' 1/2 κ.γ. κρέμα ή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 4 -5 ψωμιά λαβάς (lavash) ή 4-5 πίτες για σουβλάκι 200 γρ. τυρί κρέμα 1-2 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι μόνο το πράσινο μέρος 1 σκελίδα σκόρδο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1 κ. σουπιές φρέσκιες 1/2 κ. ντομάτες στον τρίφτη ή ανάλογες από κουτί 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο, τριμμένες 1/2 φλ.τσ. λευκό κρασί 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ ΛΑΖΑΝΙΑ Ένα μάτσο κρεμμυδάκια ½ κονσέρβα 30 γρ. αντσούγιες σε λάδι 6 σκελίδες σκόρδο 700 γρ. σπαράγγια 500 γρ. μπιζέλια, κατεψυγμένα 300 γρ. κουκιά,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 500 γρ. μύδια, κυδώνια και γυαλιστερές Λίγο ψιλοκομμένο φινόκιο (μαραθόριζα) 1 ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι 20 ml παρθένο ελαιόλαδο 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΛιγκουίνι με μενταγιόν αστακού και φύλλο παρμεζάνας με ροζ πιπέρι: Eστιατόριο Red/«Αθnvαΐς», σεφ Γιάννης Τζελέπης. Υλικά (για 4 άτομα) 2 αστακοί 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΛιγκουίνι με βελουτέ σαμπάνιας, μικρά φρέσκα καλαμάρια και χαβιάρι sevruga: Eστιατόριο Grand Balcon / St George Lycabettus, σεφ Marc Enderborg. Υλικά (για 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 2 ματσάκια μαϊντανό (τα φυλλαράκια μόνο) 3 σκελίδες σκόρδο καθαρισμένες 30 γρ. κουκουνάρι 3-4 φιλέτα αντσούγιας σε αλάτι, ξεπλυμένα 10[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Έτοιμη ζύμη για πίτσα 60-80 γρ. μοτσαρέλα σε φέτες 60-80 γρ. καπνιστό τυρί Αγκιναράκια σε ελαιόλαδο 2 πράσα (το άσπρο τμήμα πλυμένο και κομμένο σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚονσομέ πάπιας με ραβιόλι από το μπουτάκι της, κονφί με μαύρες τρομπέτες: Ιδιαίτερα φίνο πιάτο με το αρωματικό διαυγές κονσομέ πάπιας και τα εξαιρετικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά γιά 6 άτομα (σαν πρώτο πιάτο) 2 φλ.τσ. κριθαράκι χοντρό 4 μέτρια κολοκυθάκια (αν υπάρχουν οι ανθοί, τους κρατάμε) 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 4- 6 άτομα 1 κόκορας 1 ½ – 2 κιλά περίπου ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 400 γρ. ντοματάκια κονσέρβας ψιλοκομμένα 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΔυο εμβληματικά υλικά της παρεξηγημένης εγγλέζικης κουζίνας σε μια πίτσα που βάζει γκολ στο καλοκαίρι! Υλικά 1 αφράτη ζύμη πίτσας Pillsbury 200 γρ. αρακάς 100[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1 κ. σουπιές φρέσκιες 1/2 κ. ντομάτες στον τρίφτη ή ανάλογες από κουτί 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο, τριμμένες 1/2 φλ.τσ. λευκό κρασί 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 500 γρ. κριθαράκι χονδρό 12 τοματίνια 1/2 φλ.τσ. λιαστή ντομάτα από βάζο σε ελαιόλαδο, ψιλοκομμένη 200 γρ. φέτα θρυμματισμένη 1 μεγάλο κρεμμύδι,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 40 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: Μέτριος Μερίδες: 4-6 • 1 κιλό λαζάνια • 3 μελιτζάνες «τσακώνικες»[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1 κ. αγριογούρουνο (σπάλα) 2 κλωνάρια σέλερι 2 καρότα 2 κρεμμύδια μέτρια 1 μπουκάλι κρασί κόκκινο barolo (μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1 κ. αλεύρι σκληρό 600 ml νερό -περίπου 1 κ.γ. κοφτό αλάτι για το σερβίρισμα 3 μεγάλα κρεμμύδια 3 κ.σ. φρέσκο βούτυρο 400 γρ. σιτάκα Κάσου* αλάτι,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 6-8 άτομα 1 πακέτο μακαρόνια χοντρά 2 αβγά ελαφρώς χτυπημένα ½ φλιτζ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη 12 φύλλα κρούστας Για τη σάλτσα 3 κρεμμύδια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 300 γρ. λαζάνια με αβγό 200 γρ. μοτσαρέλα στεγνή 3 μεγάλες μελιτζάνες φλάσκες 3 αβγά 3 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη 3 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 φλ.τσ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 600 γρ. σιδηρόδρομο μοσχαρίσιο σε λεπτές φέτες 300 γρ. κριθαράκι 3 μανιτάρια πορτομπέλο ψιλοκομμένα 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami