Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 87 συνταγές
Υλικά: Για τη ζύμη (περίπου 24 ραβιόλι) • 3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις • 1 κ.γ. αλάτι • 4 αβγά • 2 κ.σ. ελαιόλαδο • 1 κρόκο αβγού Για τη γέμιση • 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1 κ. αλεύρι σκληρό 600 ml νερό -περίπου 1 κ.γ. κοφτό αλάτι για το σερβίρισμα 3 μεγάλα κρεμμύδια 3 κ.σ. φρέσκο βούτυρο 400 γρ. σιτάκα Κάσου* αλάτι,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1 κουτί κανελόνια 1 κ. φρέσκο σπανάκι,καθαρισμένο 300 γρ. κατίκι 200 γρ. φέτα μαλακιά 4-5 κ.σ. βούτυρο μοσχοκάρυδο τριμμένο 5-6 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 500 γρ. λαζάνια 1 κ. σπανάκι καθαρισμένο 350 γρ. φρέσκια μυζήθρα, ρικότα ή ανθότυρο 2 αβγά, τους κρόκους 6-7 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1/2 φλ.τσ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiMαρινάδα για μια bavette d’aloyau, ψημένη στη σχάρα saignante: Ιδιαίτερα η μπαβέτ είναι ένα πιο σκληρό αλλά γευστικό κομμάτι κρέας, που ζητάει τόσο το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟι Αργεντινοί σερβίρουν την carbonada τους μέσα σε πορτοκαλί κολοκύθα. Οι εντυπωσιακές παρουσιάσεις συνηθίζονται τέτοιες μέρες στη Λατινική Αμερική. Υλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜία σύνθεση που προφέρει τη λέξη «πίτσα» με τέλεια γαλλική προφορά, από πρώτες ύλες που φορούν περήφανα τον μπερέ a la francaise. Υλικά 1 αφράτη ζύμη πίτσας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣαλάμια, λουκάνικα, αλλαντικά γενικώς και ξινό λάχανο είναι σημεία αναφοράς για την τευτονική κουζίνα. Υλικά 1 αφράτη ζύμη πίτσας Pillsbury 100 γρ. σάουερ[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά για 4 άτομα 400 γρ. κοντά ζυμαρικά (φουζίλι, πένες, φιογκάκια κ.λ.) 1 μέτρια μαραθόριζα (φινόκιο) 2 πιπεριές (κατά προτίμηση κίτρινη και πορτοκαλιά) 3[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 300 γρ. φαρφάλες ή νιόκι ή ορεκιέτε (κατά προτίμηση) 1.200 γρ. κολοκύθα 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια 3 σκ.σκόρδο,ψιλοκομμένες 1/2 φλ.τσ. τριμμένη Ζυμήθρα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami