Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Συνταγή για φοιτητές, βιαστικούς, κούνους τζαι κούνες που θέλουν να απολαύσουν μεσιμεριανόν που ετοιμάζεται σε λλιόττερον που 10 λεπτά. Υλικά: 1 πακέτο[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΥλικά: 700γρ.-800γρ. στήθος κοτόπουλο 1 μέτριο κρμμύδι 3-4 σκελίδες σκόρδο 1/2 ποτήρι κρασί λευκό 2 φλυντζάνια τσαγιού χυλοπίτες 3-4 φλυντζάνια τσαγιού ζεστό[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΠριν 2 χρόνια περίπου ο "Άλλος Κυπραίος" εκαλεσεν μας με την αδερφή μου να μας καμει μια "διαφορετική" καρπονάρα απο μια συνταγή που ήβρεν στο ΄ιντερνετ.[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΔώσε θάρρος στον χωριάτη, να σ'ανέβει στο κρεβάτι! (στα κυπριακά νομίζω κάτι λαλεί να μπει στο κρεβάτι με τες ποΐνες αλλά εν το θυμούμε... ένιγουέι) Με τούτη[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΜια παλιά συνταγή που έβαλα στο μπλογκ μου τζαι μεταφέρω τζαι δαμέ.[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΕπειδή μας αρέσουν οι μακαρονάδες αλλά από την άλλη προσέχουμε τα λιπαρά (λόγω υγείας και κιλών) σπίτι πάντα φτιάχνουμε τις δύο συνταγές που σας δίνω εδώ.[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΕδόκιμασα την συνταγή για ζύμη πίτσας του Μάριου τζιαι άρεσεν μου πολλά οι πίτσες εγίναν τέλειες. Την πρώτη φορά με την ζύμη που μου έμεινε έκαμα ελιόπιττα.[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΜε τον Αντώνην είπαμεν να κάμουμεν πίτσαν εψές. Με 600γρ. αλεύριν εφκάλαμεν 3 μεγάλες πίτσες τζιαι έναν καραόλον. Για την ζύμην δέτε την συνταγή που δαμαί .[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΕπανέρχομαι πάλαι στο βιβλίο του αγαπημένου μου Τζιεννάρο Κοντάλντο. Μια ακόμα συνταγή του που εδοκιμασα τζιαι είναι πραγματικά πολλά (πολλά!) καλή εν η απλή[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΤο φαγητό ιεροτελεστία είναι, απόλαυση, ηδονή, οργασμός του ουρανίσκου και στο τέλος όπως κάθε πραγματική ηδονή, ημερότητα και αγαλλίαση ψυχής. Όπως ακριβώς[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΈνα πολύ εύκολο και γευστικό πιάτο που παρασκευάζεται σε μισή ώρα (άντε 40' αν θα ακολουθήσετε και το προαιρετικό μέρος της). Υλικά: πέννες αλάτι βούτυρο[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.gr