Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 45 συνταγές
το αλεύρι στη ναπολιτάνικη πίτσα, η μαγιά & το αλάτι Καθώς το είδος της ζύμης προσδιορίζει την πίτσα της Παρθενόπης, περισσότερο από κάθε άλλο υλικό -νερό,[...]
Πηγή: pandespani.com24/4/14 Λεμε μακαρονάδα και γεμίζει το στόμα μας, γιατί είμαστε μακαρονάδες και ας ζούμε στην Ελλάδα και όχι στην γειτονική μας Ιταλία. Σήμερα τρώμε μακαρόνια[...]
Πηγή: zannetcooks.comΣΠΑΓΚΕΤΤΙ ΑΛ' ΑΜΑΤΡΙΤΣΑΝΑ Στην επαρχία του Ριέτι, στο Λάτσιο κοντά στα σύνορα με το Αμπρούτσο, βρίσκεται μία μικρή κωμόπολη που ονομάζεται Αματρίτσε ( Amatrice[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΠΑΓΚΕΤΤΙ ΑΛ' ΑΜΑΤΡΙΤΣΑΝΑ Στην επαρχία του Ριέτι, στο Λάτσιο κοντά στα σύνορα με το Αμπρούτσο, βρίσκεται μία μικρή κωμόπολη που ονομάζεται Αματρίτσε ( Amatrice[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΙΤΣΑ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ!! Είστε σπίτι..βράδυ και η κοιλίτσα γουργουρίζει και έχετε όρεξη για πίτσα;; Τι χρειάζεστε; Κατεψυγμένες πίτες για σουβλάκι ή φρέσκες. Σάλτσα[...]
Πηγή: bitethemadness.blogspot.grΣΠΑΓΚΕΤΤΙ ΑΛ' ΑΜΑΤΡΙΤΣΑΝΑ Στην επαρχία του Ριέτι, στο Λάτσιο κοντά στα σύνορα με το Αμπρούτσο, βρίσκεται μία μικρή κωμόπολη που ονομάζεται Αματρίτσε ( Amatrice[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕίναι απλή σάλτσα, εύκολη να γίνει και δεν περιλαμβάνει καθόλου σοτάρισμα και λάδι που αυξάνουν τις θερμίδες στο φαγητό σου. Ιδανική επιλογή για να μειωθεί το[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΣούπα με ψητές ντομάτες και τορτελίνια Ο διάλογος που ακολουθεί είναι βασισμένος σε αληθινά γεγονότα και θα μπορούσε να αποτελεί μέρος στιχομυθίας που έχει[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΜελετούσα τελευταία το μπαλσάμικο, ένα θέμα που πάντα με γοητεύει, και προγραμμάτιζα ένα άρθρο γι’ αυτή τη μαγική ουσία, όταν με την ευκαιρία θυμήθηκα[...]
Πηγή: bostanistas.gr«Pasta fasoul» αποκαλεί το φαγητό ο Ντιν Μάρτιν στο τραγούδι That’s amore αλλά ο πιο σωστός τίτλος για τον κλασικό συνδυασμό ζυμαρικών με[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά αλεύρι: 700 γρ. νερό: όσο πάρει αλάτι: 1 κουταλάκι του γλυκού φέτα: 400-500 γρ. τυρί φέτα (τριμμένο) βούτυρο αγελαδινό: 1/2 φλιτζάνι λιωμένο Εκτέλεση[...]
Πηγή: icookgreek.comΠίτσα με αρωματική ζύμη και λούντζα Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο φαγητό τόσο ευρέως διαδεδομένο και με τόσους φανατικούς οπαδούς ανά τον κόσμο όσο η πίτσα.[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grMαρινάδα για μια bavette d’aloyau, ψημένη στη σχάρα saignante: Ιδιαίτερα η μπαβέτ είναι ένα πιο σκληρό αλλά γευστικό κομμάτι κρέας, που ζητάει τόσο το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑν έχετε βρεθεί σε κρητικό εστιατόριο, θα τα έχετε δοκιμάσει οπωσδήποτε. Είναι ένα από τα αγαπημένα φρέσκα κρητικά ζυμαρικά και τα προτείνουν στα μενού τους[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο κριθαρότο γαρίδας είναι μια συνταγή που αρκετός κόσμος ψάχνει, αποτελώντας την πιο δημοφιλή θαλασσινή εκδοχή κριθαρότου. Και δικαίως, μια και όταν[...]
Πηγή: caruso.grΦΑΕ ΑΥΤΟ Μακαρόνια με σάλτσα μανιταριών ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 288kcal (ανά μερίδα) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 40,5γρ. ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ: 24,75γρ. ΛΙΠΟΣ: 2,75γρ. ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ: 48,25mg ΥΛΙΚΑ (4[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1 χταπόδι μέτριο πιπέρι αλάτι 1 κύβο λαχανικών 1 πρέζα μπαχάρι τριμμένο 1 φλ. του καφέ ελαιόλαδο 0.5 πακέτο μακαρονάκι κοφτό Οδηγίες 60 Minutes Καθαρίζουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝΙΟΚΙ ΜΕ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Πέρασε και το καλοκαιράκι και σιγά σιγά ξαναμπαίνουμε στους κανονικούς μας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΔροσερή, γιορταστική, απίστευτα νόστιμη, η μακαρονοσαλάτα είναι η πεμπτουσία των καλοκαιρινών πιάτων με ζυμαρικά και μπαλαντέρ στη στρατηγική της κουζίνας όλο[...]
Πηγή: pandespani.comΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Φταίνε οι ξανθές ή καστανές ή ακόμη και κοκκινόξανθες μπούκλες της Λουκρητία Βοργία για την σύνδεσή της με τις ταλιατέλες (tagliatelle από[...]
Πηγή: pandespani.comΕντυπωσιάστε την οικογένεια σας και τους φίλους σας με μία πεντανόστιμη πίτσα με βάση όχι απο ζυμάρι αλλά μακαρόνια! Πεντανόστιμη και εύκολη! Τώρα θα μου πείτε[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςυλικά 1 κ. αλεύρι σκληρό 600 ml νερό -περίπου 1 κ.γ. κοφτό αλάτι για το σερβίρισμα 3 μεγάλα κρεμμύδια 3 κ.σ. φρέσκο βούτυρο 400 γρ. σιτάκα Κάσου* αλάτι,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiτορτελίνι σε ζωμό Τα σεβαλιέ ζυμαρικά ονόματι τορτελίνι περιέχονται στο γαστρονομικό τοπογραφικό της Emilia Romagna και πιθανότατα κατάγονται απ’ την Μπολόνια.[...]
Πηγή: pandespani.comΜου αρέσει πολύ η ρόκα. Γι’ αυτό και την καλλιεργώ. Σήμερα έκοψα ρόκα και έχω διάθεση να την μαγειρέψω αλλά με έναν τρόπο που διατηρεί τα αρώματα και[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτα τόσα μαγειρέματα υπάρχουν κάποια που αχνίζουν ενθουσιασμό πριν φτάσουν στο πιάτο. Συμβαίνει ξαφνικά, χωρίς κλεισμένο ραντεβού με την αχνάδα τους. Λες κι η[...]
Πηγή: pandespani.com