Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 61 συνταγές
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ Μπήκαμε πλέον και στον Αύγουστο, τελευταίο μήνα διακοπών για πολλούς, αφου μόλις μπεί ο Σεπτέμβριος αρχίζουμε συνήθως και ...[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΩΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ! foto tratta dal web No boiling water pasta , ονομάζεται ένα νέο κολπάκι που κυκλοφορεί τώρα τελευταία στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΠΑΓΚΕΤΙ ΑΛΑ ΝΕΡΆΝΟ Το Νεράνο, είναι ένα μικρό ψαροχώρι, που βρίσκεται σε μία από τις πιό γραφικές περιοχές της Νότιας Ιταλίας, μεταξύ του Σορέντο και της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΑΓΚΆΝΟ : ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΜΑΚΑΡΟΝΟΠΙΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE Φέτος το Πάσχα γιορτάζεται την ίδια ημέρα σε Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία, και η απριλιάτικη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΕΝΕΣ ΜΕ ΒΟΤΚΑ Μια καταπληκτική μακαρονάδα, από αυτές που είναι άγνωστες στην Ελλάδα... Κρίμα, γιατί σίγουρα θα ικανοποιούσε όσους πιστεύουν ότι οι Ιταλοί[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΟΝΣΕΡΒΑ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΓΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ Από πέρισυ ακόμη, που σας είχα πεί στο FaceBook πως, εκτός από την κλασσική σάλτσα ντομάτα, φτιάξαμε και σάλτσα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΠΑΓΚΕΤΤΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ Την ανοιξη, υπαρχει τοση μεγαλη ποικιλια απο ολοφρεσκα λαχανικα, που δεν ξερεις τι να πρωτοδιαλεξεις! Σας παρουσιαζω[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΠΑΓΚΕΤΤΙ ΑΛ' ΑΜΑΤΡΙΤΣΑΝΑ Στην επαρχία του Ριέτι, στο Λάτσιο κοντά στα σύνορα με το Αμπρούτσο, βρίσκεται μία μικρή κωμόπολη που ονομάζεται Αματρίτσε ( Amatrice[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΕΝΕΣ ΜΕ ΒΟΤΚΑ Μια καταπληκτική μακαρονάδα, από αυτές που είναι άγνωστες στην Ελλάδα... Κρίμα, γιατί σίγουρα θα ικανοποιούσε όσους πιστεύουν ότι οι Ιταλοί[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧΟΝΤΡΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ Μια καλοκαιρινή μακαρονάδα, που σερβίρεται κρύα. Μπορείτε να την παρουσιάσετε ως ελαφρύ κυρίως πιάτο αλλά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝΟ Μια ανοιξιάτικη μακαρονάδα, με καπνιστό τόνο και φρέσκα σπαράγγια, που αυτήν την εποχή είναι στα καλύτερα τους! Δόση : γιά 4 άτομα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΕΝΝΕΣ ΜΕ CAVOLO NERO ΚΑΙ ΡΙΚΟΤΤΑ Ακόμη μια γρήγορη μακαρονάδα με ... ιταλικό αέρα! Αν δεν βρείτε cavolo nero μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην θέση του σπανάκι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ Το μυστικό για μια νόστιμη και απολαυστική πίτσα είναι τα λίγα και καλά υλικά. Ισως το πιό βασικό απο αυτά είναι η σάλτσα ντομάτας. Τώρα που[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr"ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ" ΜΕ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ "Καρμπονάρα" με εισαγωγικά, παρ' όλο που το μόνο που αλλάζει στην κλασσική συνταγή της καρμπονάρα είναι το αλλαντικό. Ο παστουρμάς[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr"ΣΟΥΦΛΕ" ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΡΙΚΟΤΑ Η άνοιξη έκανε αισθητή την παρουσία της και τα πρώτα ανοιξιάτικα λαχανικά έκαναν και αυτά την εμφάνιση τους. Οι αγκινάρες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΡΑΒΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ! Για πρωτη φορα δοκιμασα καραβιδομακαροναδα στην εξαιρετικη ταβερνα του "Μανώλα" στην Αγια Κυριακη (Τρικερι) στο Πηλιο.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΡΙΘΑΡΟΤΟ ΜΕ ΓΑΜΠΑΡΗ Κριθαρότο, ένα πιάτο που έχει γίνει της μόδας και συνειρμικά παραπέμπει σε γκουρμέ ... Τα πράγματα όμως είναι πολύ απλά, το κριθαρότο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΝΙΌΚΙ ΑΛΑ ΡΟΜΑΝΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Με την νέα χρονιά ξεκινάει ακόμη ένα πλούσιο μενού από την ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare . Το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΦΕΤΑ Μετα απο τα κανελονια με γεμιση κιμα , σειρα εχει μια συνταγη εξ'ισου δημοφιλης στην Ιταλια, αλλα λιγοτερο συνηθισμενη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΚΙΜΑ Αγαπημενο φαγακι το κριθαρακι με κρεας -αλλα και χωρις!-, μας αρεσει να ειναι και ζουμερο, το μονο κακο του ειναι οτι αν σταθει ρουφαει ολο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΡΙΖΟΤΟ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ Υπέροχα χυλωμένο ριζότο με την ακαταμάχητη γεύση της καρμπονάρα, φτιαγμένο με τα αυθεντικά υλικά της παραδοσιακής ιταλικής συνταγής. Μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ Αυτο το γευστικοτατο φαγακι, δημιουργηθηκε κατα τυχη, μια απο τις πολλες ημερες που ο χρονος πιεζε αδυσωπητα ... Λιγες γαριδουλες, που[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΙΜΑ Τα κανελονια, λεγεται οτι ειναι απο τις πιο αρχαιες μορφες ζυμαρικων. Ως γνωστον, προκειται για ζυμαρικα κυλινδρικα και αρκετα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ, ΣΑΝ ΜΟΥΣΑΚΑΣ Μια παραλλαγη του κλασσικου παστιτσιου, με εμπνευση απο τον μουσακα! Υλικα για 6 ατομα : 1 Kgr μελιτζανες, σπορελαιο για[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΠΑΓΚΕΤΙ ΑΛΑ ΠΟΥΤΑΝΈΣΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Καλό Πάσχα! Ισως σήμερα περιμένατε μία πιό πασχαλινή συνταγή, η μέρα συνέπεσε όμως με το μηνιαίο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr