Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 120 συνταγές
Υλικά Για τη ζύμη αλεύρι: 450 γρ. για όλες τις χρήσεις αλάτι: 1/2 κουταλάκι του γλυκού αυγά: 5 κρόκοι ελαιόλαδο: 2-3 κουταλιές της σούπας Για τη γέμιση και το[...]
Πηγή: icookgreek.comΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ' ένα μπωλάκι... 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1/3 ποτήρι ελαιόλαδο 1/2 κουταλάκι αλάτι λίγο πιπέρι καγιέν ΠΛΕΝΕΤΕ 500 γρ σπαράγγια , κόβετε και[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grυλικά 250γρ φρέσκα ραβιόλια (μπορείτε, φυσικά, να χρησιμοποιήσετε ότι ζυμαρικό θέλετε) 200ml κρέμα γάλακτος 1 κουταλιά βούτυρο 150γρ γκοργκοντζόλα 3-4[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΥλικά (για ένα άτομο): για τα Ραβιόλια: ένα αυγό 100γρ αλεύρι για την γέμιση: 1 μανιτάρι πορτομπέλο 1 μανιτάρι πορτσίνι (και αποξηραμένο κάνει) μία σκελίδα[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΌλα τα μυστικά των ζυμαρικών κατευθείαν από την Ιταλία Αυτό που όλοι λένε είναι ότι τα καλύτερα ζυμαρικά τα φτιάχνουν οι Ιταλοί. Μύθος ή αλήθεια; Το σίγουρο[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΔάνειο της ιταλικής γλώσσας και προφανώς και της ενετικής κυριαρχίας στο νησί (1489-1571 μ.Χ.), οι ραβιόλες ή ραβκιόλες, στην τοπική διάλεκτο, αποτελούν[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 φλυτζάνια του τσαγιού Αυγά 4 τεμ. Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού Για την[...]
Πηγή: chefoulis.grΚαλή σας μέρα! Μια αργοπορημένη ανάρτηση που οφείλεται στην αλλαγή τηλεφωνικού πακέτου που με κάνει να προσπαθώ να ποστάρω με ένα τραγικά αργό, φορητό Ίντερνετ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜετά τα σπιτικά ραβιόλια η επόμενη προσπάθεια, μετά από καλή μελέτη, ήταν για τορτελίνια. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει επόμενη μιας κι η μηχανή ζυμαρικών παρουσίασε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓιατί μπορεί οι Ιταλοί να είναι μετρ των ζυμαρικών, όμως όταν οι Κύπριοι αποφασίσουν να κάνουν ραβιόλες, τότε το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό! Γεμιστά[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜια μηχανή ζυμαρικών περίμενε μάλλον χρόνια στο ντουλάπι και ήρθε η ώρα να χρησιμοποιηθεί. Βέβαια και χωρίς αυτή μπορούμε να φτιάξουμε φρέσκα ζυμαρικά αρκεί να[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚονσομέ πάπιας με ραβιόλι από το μπουτάκι της, κονφί με μαύρες τρομπέτες: Ιδιαίτερα φίνο πιάτο με το αρωματικό διαυγές κονσομέ πάπιας και τα εξαιρετικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜε τα φρέσκα ζυμαρικά έχω ασχοληθεί κι άλλες φορές παλαιότερα φτιάχνοντας ραβιόλια και τορτελίνια παίζοντας με τη μηχανή ζυμαρικών. Εκεί πάνω στο παιχνίδι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜία ζύμη για φρέσκα ζυμαρικά με αυγά. Πλούσια σε γεύση, γρήγορα στο βράσιμο, εξεζητημένα (!!) στην εμφάνιση. Μα είναι χρώμα αυτό; Πορτοκαλί ζυμαρικά;[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜετά τα κουλουράκια, ευκαιρία να κάνουμε φρέσκα μακαρονάκια με τα παιδιά μας. Τι χρειαζόμαστε: 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις αλάτι νερό όσο χρειαστεί 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕάν θέλετε να ετοιμάσετε σπιτικά ζυμαρικά, καλό είναι να πρόκειται για ζυμαρικά με αυγό. Ανάλογα με το είδος του ζυμαρικού που θέλετε να κάνετε, ποικίλουν τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τα ραβιόλια: 400 γρ. αλεύρι 20 γρ. πιπερόριζα 2 σκελίδες σκόρδο 1 πράσο 350 γρ. άπαχος χοιρινός κιμάς 15 ml. κρασί ρυζιού Σαοξίνγκ, ή ξηρό σέρυ 30[...]
Πηγή: ucook.gr/cook