Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Υλικά (για ένα άτομο): για τα Ραβιόλια: ένα αυγό 100γρ αλεύρι για την γέμιση: 1 μανιτάρι πορτομπέλο 1 μανιτάρι πορτσίνι (και αποξηραμένο κάνει) μία σκελίδα σκόρδο αρκετό μαύρο πιπέρι (καρποί - όχι τριμένο) ελάχιστο ελαιόλαδο για το τελείωμα: ελάχιστο ελαιόλαδο λίγο δενδρολίβαν [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο cuisinesperos.blogspot.gr