Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Γλυκιά μα και ταυτόχρονα αλμυρή πίτσα, με τα αγαπημένα μας φρέσκα σύκα, σε έναν εξαιρετικό συνδυασμό με τη φέτα και το μέλι.Τη δοκιμάσαμε για πρώτη φορά στον[...]
Πηγή: kitchenstori.es500 γραμμ. λιγκουίνι 300 γραμμ. ημίλιαστες ντομάτες σε λάδι 2 σκ. σκόρδο 1 φλ. φύλλα βασιλικού 1/2 φλ. φύλλα δυόσμου 3 κ.σ. αμυγδαλόψυχα καθαρισμένη και[...]
Πηγή: argiro.gr10/09/13 Ένα από τα πράγματα για τα οποία έχω μετανιώσει πολύ σε αυτή τη ζωή είναι για το πόσο απρόσεχτη υπήρξα με τα δόντια μου. Ότι μπορούσα να κάνω στραβά[...]
Πηγή: zannetcooks.com4/8/14 Καλοκαιρινή μακαρονοσαλάτα με κεράσια και ανθότυρο. Όταν λέμε ότι θα βάλουμε κεράσια παντού το εννοούμε και θα το διαπιστώσετε μόνοι σας στις συνταγές[...]
Πηγή: zannetcooks.comΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΚΑΡΌΝ (ΣΥΝΤΑΓΗ S.GLACIER) Η λεξη μακαρόν, οπως ισως ποτε δεν ειχατε φανταστει, προερχεται απο την ιταλικη λεξη " maccarone ", το γνωστο μας μακαρονι, στην[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά 250 γραμμ. πούδρα αμυγδάλου (αμυγδαλόψιχα αλεσμένη) 350 γραμμ. ζάχαρη άχνη 8 ασπράδια (από μέτρια αυγά) σε θερμοκρασία δωματίου (τουλάχιστον για 1 ώρα) 1[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΤην συνταγή την βρήκα σε βραζιλιάνικο site μαγειρικής. Περιέχει και μια σπιτική συνταγή για λιαστές ντομάτες, εγώ την έκανα όμως με βαζάκι από το σουπερ[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 2 πακέτα μακαρόνια νούμερο 3 Για την μπεσαμελ 1 ποτήρι φυτικό γάλα σε σκόνη αραιωμένο σε 8 ποτήρια νερό 10 κουταλιές αλεύρι Για την σάλτσα 1[...]
Πηγή: sidagi.grΤην συνταγή την βρήκα σε βραζιλιάνικο site μαγειρικής. Περιέχει και μια σπιτική συνταγή για λιαστές ντομάτες, εγώ την έκανα όμως με βαζάκι από το σουπερ[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα Για τη ζύμη - μαρέγκα 230 γραμμάρια ζάχαρη άχνη 100 γραμμάρια ζάχαρη 170 γραμμάρια τριμμένη αμυγδαλόψιχα 4 ασπράδια Για τη γέμιση 200[...]
Πηγή: sidagi.grΜερίδες: 20 Xρόνος: 40' λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη 220 γραμ ζάχαρη άχνη 100 γραμ ζάχαρη κρυσταλλική 4 ασπράδια αβγών 170 γραμ τριμμένη αμυγδαλόψιχα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜερίδες: 20 Xρόνος: 40' λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη 220 γραμ ζάχαρη άχνη 100 γραμ ζάχαρη κρυσταλλική 4 ασπράδια αβγών 170 γραμ τριμμένη αμυγδαλόψιχα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr500 γραμμ. λιγκουίνι 300 γραμμ. ημίλιαστες ντομάτες σε λάδι 2 σκ. σκόρδο 1 φλ. τσαγ. φύλλα βασιλικού 1/2 φλ. τσαγ. φύλλα δυόσμου 3 κ.σ. αμυγδαλόψυχα[...]
Πηγή: argiro.grΤα γνωστά σε όλους γλυκίσματα με μια παιχνιδιάρικη πινελιά Τι χρειαζόμαστε: 230 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη 170 γρ. αμυγδαλόψιχα τριμμένη 4[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία λαχταριστή πρόταση για τους λάτρεις των ζυμαρικών. Συνταγή : Ντίνα Νικολάου. Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 15΄, Μαγείρεμα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grMacarons Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπτά Υλικά 250 γραμμ. πούδρα αμυγδάλου (αμυγδαλόψιχα αλεσμένη) 350 γραμμ. ζάχαρη άχνη 8[...]
Πηγή: kouzzzina.gr