Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
1 κιλό αλεύρι γ.ο.χ 8 αυγά 500 . γρ. σιμιγδάλι γάλα αγελαδινό ή πρόβειο όσο χρειαστεί Οδηγίες Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τη ζύμη 200 γρ. αλεύρι 100 γρ. σιμιγδάλι 40 γρ. ελαιόλαδο 4 κρόκοι αλάτι νερό 1 αυγό για άλειμμα 100 γρ.αλεύρι για το άνοιγμα των φύλλων Για τη γέμιση 200[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΧρόνος Προετοιμασίας: 2 ώρες Yλικά για 1,5-2 κιλά φρέσκες χυλοπίτες: 5 αυγά 500 γρ. γάλα 250 γρ. σιμιγδάλι 1,5-2 κιλά αλεύρι αλάτι Για τον κιμά: 1 κιλό κιμά[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΤα ψιλά ζυμαρικά και ειδικά τα χειροποίητα, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής για εμάς τους Έλληνες. Αρκετά χρόνια πριν, σχεδόν σ' όλα τα σπίτια οι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣτην ιταλική κουζίνα, το ραγού (ragù) είναι μια σάλτσα με βάση το κρέας, το οποίο σερβίρεται συνήθως με ζυμαρικά και δημιουργήθηκε από τον Alberto Alvisi τον[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥλικά 1 κιλό κατσικάκι λίγο ροζ μαρί 1 ποτήρι λευκό κρασί 1 κρεμμύδι λίγο μαϊντανό λίγο σκόρδο πιπέρι και πιπέρι κόκκινο φασκόμηλο για το σπαγγέτι 1/2[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη 200 γρ. αλεύρι 100 γρ. σιμιγδάλι 40 γρ. ελαιόλαδο 4 κρόκους αυγών Αλάτι 110 ml νερό Για τη γέμιση 200 γρ. μαστέλο 1 ματσάκι βασιλικό 8[...]
Πηγή: megatv.com/cookΦΤΙΑΧΝΩ ΦΡΕΣΚΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ Τα φρέσκα ζυμαρικά, είναι ένα από τα must της ιταλικής κουζίνας. Πράγματι είναι άφθαστα σε γεύση και αναδεικνύουν τις σάλτσες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧθες Κυριακή και με έπιασαν οι προκοπές μου (κάθε φορά που έχω πολλές δουλειές να κάνω και δεν έχω όρεξη ... μαγειρεύω). Είχα ήδη αποφασίσει να φτιάξω το[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΑπό την κ. Σοφία Εφη Λούκα - Άγιος Ιωάννης Αλιβερίου Υλικά 1 κούπα γάλα 2 κουταλιές αλάτι 200 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 8 αυγά χτυπημένα 1 1/2 κιλό αλεύρι χωριάτικο[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr3 κιλά αλεύρι σκληρό ½ κιλό σιμιγδάλι ψιλό 1 ½ λίτρο βουβαλίσιο γάλα 15 αυγά χωριάτικα ή βιολογικά 1 κ.σ. κοφτή αλάτι ½ κ.γ. σκόνη σκόρδου νισεστέ για το[...]
Πηγή: cooklos.grΜια φορά κι ένα καιρό, πολλά χρόνια πριν, ήταν ένα κοριτσάκι που όταν πήγαινε τέτοια εποχή, στο πατρικό του σπίτι στη Λαμία, έβλεπε τη γιαγιά του να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΖυμαρικά Melissa Kikizas Primo Gusto Ταλιατέλες Melissa ΚΙΚΙΖΑΣ To Primo Gusto γεννήθηκε το 1991, μαζί με την ανάγκη για μια σειρά ζυμαρικών που θα απευθύνεται[...]
Το έχουμε ξαναπεί πόσο μακαρονάδες είμαστε εγώ και ο Νικολίνος μου. Τα τορτελίνια είναι από τα αγαπημένα μας και έτσι αποφάσισα να φτιάξω χειροποίητα με γέμιση[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1 κ. αγριογούρουνο (σπάλα) 2 κλωνάρια σέλερι 2 καρότα 2 κρεμμύδια μέτρια 1 μπουκάλι κρασί κόκκινο barolo (μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami100 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 200 γρ. αλεύρι αλάτι 400 γρ. μεγάλες ντομάτες 2 σκελίδες σκόρδο 1 κρεμμύδι 30 ml. ελαιόλαδο πιπέρι 500 γρ. ρόκα 100 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά 400γρ. πένες 2κ.σ ελαιόλαδο 200γρ. λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε λεπτές φέτες 4 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα 300γρ. μανιτάρια λευκά κομμένα σε λεπτές[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑυτή την τέλεια συνταγή κι άλλες θα βρείτε εδώ: www.greenchef.gr Βασικά αυτή η συνταγή θα έπρεπε να λέγεται ταλιατέλες με ότι βρήκα στο ψυγείο αλλά αφού[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr