Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Για τα ραβιόλια 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 100 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 4 κρόκοι 40 γρ. ελαιόλαδο 70 γρ. νερό αλάτι 1 κρόκο αραιωμένο σε 1 κ.σ. νερό αλεύρι για το[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟ κρύος καιρός απαιτεί θρεπτικά και ζεστά γεύματα που «φτουράνε» και είναι και οικονομικά. Επίσης, λόγω της εορταστικής κραιπάλης, τα γεύματα[...]
Πηγή: bostanistas.grΜπελαλίδικο, κλασικό μα πολύ νόστιμο φαγητό σας έχω σήμερα. Κλασικό Κυριακάτικο φαγητό της μαμάς: Κανελόνια με κιμά και μπεσαμέλ! Πάμε; Κανελόνια με κιμά και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣήμερα φτιάχνουμε ένα εύκολο σουφλέ με τα τυριά και τα αλλαντικά που μας έμειναν!!! Μια πολύ εύκολη και νόστιμη συνταγή που θα σας αρέσει πολύ!!! Σερβίρετε την[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 Πακέτο μακαρόνια (πέννες σέλινο) βρασμένα 150 γρ. ζαμπόν κομμένο κυβάκια 150 γρ. μπέικον κομμένο κυβάκια 1 κουτί γάλα εβαπορέ 1 κουτί κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: megatv.com/cookΖΥΜΑΡΙΚΑ PACCHERI ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με μισά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕΥΚΟΛΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΙΟΚΙ. Υλικά: 1 λίτρο Γάλα 250 γραμμάρια Σιμιγδάλι 100 γραμμάρια Βούτυρο 2 κρόκοι αυγών 100 γραμμάρια Παρμεζάνα 40 γραμμάρια[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΣτην ιταλική κουζίνα, το ραγού (ragù) είναι μια σάλτσα με βάση το κρέας, το οποίο σερβίρεται συνήθως με ζυμαρικά και δημιουργήθηκε από τον Alberto Alvisi τον[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤα λαζάνια έχουν στο μυαλό μου πάντα μια γιορτινή διάθεση, αλλά ειδικά η συνταγή που σας παρουσιάζω σήμερα είναι φτιαγμένη για γιορτή! Έχουμε μια σπάνια[...]
Πηγή: caruso.grΔεν ξέρω πόσοι δοκίμασαν να τα κάνουν μόνοι τους και πόσοι τα πετύχαν με την πρώτη προσπάθεια. Εγώ πάντως άργησα αρκετά μέχρι να τολμήσω. Το καλό είναι ότι[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grPACCHERI (ΜΙΣΑ ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ) ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr