Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Υλικά Για το ραγου 1,5 κ. κιμά μοσχαρίσιο και χοιρινό (60% μοσχάρι, 40% χοιρινό) 30 γρ. παντσέτα 100 γρ. salsicccia (φρέσκα λουκάνικα) 100 γρ. κρεμμύδι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiH κλασική θέλει μόνο αυγό, η «ελληνική» φτιάχνεται με κρέμα, εμείς σας προτείνουμε μία ενδιάμεση λύση. Α! και αντί για πανσέτα, βάζουμε χωριάτικο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤελευταία νιώθω συνέχεια κουρασμένη. Και δεν εννοώ κούραση πνευματική, ή να έχω πέσει ψυχολογικά, ή οτιδήποτε τέτοιο. Όχι. Απλή, καθαρή, σωματική κούραση. Αυτή[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.gr«Pasta fasoul» αποκαλεί το φαγητό ο Ντιν Μάρτιν στο τραγούδι That’s amore αλλά ο πιο σωστός τίτλος για τον κλασικό συνδυασμό ζυμαρικών με[...]
Πηγή: bostanistas.grΤρελαίνομαι για άσπρη σάλτσα στα μακαρόνια!!! Παλαιότερα, τη θεωρούσα πολύ δύσκολη, αλλά όταν άρχισα να πειραματίζομαι μαζί της, κατάλαβα πως όχι μόνο είναι[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΠΕΝΕΣ ΑΛ' ΑΡΑΜΠΙΆΤΑ Οι πένες αλ' αραμπιάτα ( penne all' arrabbiata ), είναι ένα από τα πιό διάσημα πιάτα της ιταλικής κουζίνας και στο εξωτερικό. Η συνταγή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟι πένες αλα αραμπιάτα (penne all' arrabbiata) είναι ένα από τα πιo διάσημα πιάτα της ιταλικής κουζίνας και στο εξωτερικό. Η συνταγή προέρχεται από τη[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 4 πίτες για σουβλάκι 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλο 2 χωριάτικα λουκάνικα 2 πανσέτες 300γρ. τυρί γκούντα 200γρ. ρεγκάτο 1 κρασοπότηρο λευκό κρασί 2 μέτρια[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά 4 πίτες για σουβλάκι 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλο 2 χωριάτικα λουκάνικα 2 πανσέτες 300γρ. τυρί γκούντα 200γρ. ρεγκάτο 1 κρασοπότηρο λευκό κρασί 2 μέτρια[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά (4) : 1 φλ. ξερά λευκά φασόλια 1/3 φλ. ντοματάκια κονσέρβας ξεφλουδισμένα και σπασμένα με το χέρι 100 γρ. λουκάνικο πικάντικο ή 1 τεμάχιο πανσέτα [...]
Πηγή: yumyum.grΠΕΝΕΣ ΑΛ' ΑΡΑΜΠΙΆΤΑ Οι πένες αλ' αραμπιάτα ( penne all' arrabbiata ), είναι ένα από τα πιό διάσημα πιάτα της ιταλικής κουζίνας και στο εξωτερικό. Η συνταγή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr