Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 40 συνταγές
Σάββατο σήμερα, και σκέφτηκα να ετοιμάσω ένα πιάτο εύκολο αλλά ταυτόχρονα πιο γκουρμέ από τα συνηθισμένα. Υλικά απλά, καθημερινά σ' έναν συνδυασμό που, ενώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά 500 γρ σπαγγέτι 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 1-2 πεπεροντσίνο 5-6 αντζούγιες λιωμένες ¼ ματσάκι ρίγανη φρέσκια 100 γρ ελιές καλαμών κομμένες[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για τα μακαρόνια 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 5 αυγά 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 πρέζα αλάτι Για την πουτανέσκα 1 κονσέρβα χυμό ντομάτας 2 κ.σ. ελαιόλαδο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜία μακαρονάδα όνειρο που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Παναγιώτη Γιακαλή Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Ημέρα προβολής[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr"Διαβάστε περισσότερα". Γρηγορες πιτσες στο τηγανι . Μου ειχε περισσεψει απο χθες λιγη ζυμη ετσι σημερα το πρωι εφτιαξα δυο γρηγορες τηγανητες πιτσες μια[...]
Πηγή: irida.blogspot.grΑν σας αρέσουν τα καυτερά δοκιμάστε αυτή την υπέροχη εκδοχή μακαρονάδας. Μπορείτε να την φτιάξετε πολύ καυτερή ή πιο ήπια και για αυτούς που δεν τους αρέσουν[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.gr2 μεγάλες αραβικές πίτες 2 κουτ. σούπας έτοιμη σάλτσα ντομάτας 120 γρ. τριμμένο κασέρι Επικάλυψη 1 4 φέτες ζαμπόν, κομμένο σε μικρά κομμάτια (ή λίγο από το[...]
Πηγή: gastronomos.grΡουστίκ και θερμή, με τη σήμα κατατεθέν γεύση της ελιάς να βάφει με Μεσόγειο τη μακαρονάδα. Υλικά (για 4 άτομα) 1/2 κιλό Iinguine 175 γρ. ελιές Κάλαμών, χωρίς[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 2 ματσάκια μαϊντανό (τα φυλλαράκια μόνο) 3 σκελίδες σκόρδο καθαρισμένες 30 γρ. κουκουνάρι 3-4 φιλέτα αντσούγιας σε αλάτι, ξεπλυμένα 10[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: Για 2-4 άτομα 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 3-4 κονσέρβες αντζούγιες, ψιλοκομμένες[...]
Πηγή: sidagi.gr1 πακέτο ταλιατέλες 1 φλιτζάνι πάστα μαύρης ελιάς 3/4 φλιτζανιού λευκά αμύγδαλα καβουρδισμένα 5 φιλετάκια αντζούγιας ξαρμυρισμένα 2 κουταλιές του γλυκού[...]
Πηγή: sidagi.gr300 γρ. Πένες 2 κουταλιές Λάδι 6 στραγγισμένα, σε κομμάτια φιλέτα Αντσούγιες 1 κουταλιά Κέτσαπ 20 μαύρες Ελιές, σε φετάκια 1 κουταλιά Ξύδι 1 σκελίδα λιωμένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια 6-8 άτομα Για τη ζύμη 4 αυγά 400 γραμμάρια γάλα 400 γραμμάρια αλεύρι 400 γραμμάρια νερό 1 κουταλιά τηε σούπας βούτυρο 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι Για την[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα αλάτι χοντρό 16 φιλέτα αντζούγιας 500 γραμμάρια ζυμαρικά πέννες λίγο ελαιόλαδο Για τη σάλτσα με αντζούγιες ¼ φλιτζ. ελαιόλαδο 10 κλωνάρια[...]
Πηγή: sidagi.grΈνα τυπικό πιάτο του νότου, όπου θα βρείτε τη γεμάτη γεύση της μελιτζάνας σε συνδυασμό με ελιές και αντσούγιες, που δίνουν μία πιο νόστιμη νότα στη συνταγή. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΘέλετε ένα πεντανόστιμο και κυρίως πανεύκολο φαγητό, που να μυρίζει θάλασσα,να τρώγεται το ίδιο ευχάριστα χειμώνα και καλοκαίρι, κρύο ή ζεστό, που θα λατρέψουν[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία πολύ νόστιμη συνταγή σάλτσας (αλα πουτανέσκα) για μακριά ζυμαρικά (λαζανάκι, λιγκουίνι αλλά και σπαγγέτι ή και σπαγγετίνη, με προσοχή όμως στους χρόνους[...]
Πηγή: cookpad.com/grclick for english υλικά 1 1/2 ποτήρι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 200γρ γιαούρτι 2% 1 κουταλάκι ρίγανη 70γρ τοματοπελτέ 2 κουταλιές κέτσαπ 200γρ μοτσαρέλλα[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΥλικά (4-6 μερίδες) : 5 μεγάλες σκελίδες σκόρδου κομμένες σε λεπτές φέτες 1/3 φλιτζ ελαιόλαδο 60 γρ φιλέτα αντσούγας από κονσέρβα στραγγισμένα, στεγνωμένα και[...]
Πηγή: yumyum.grγια τα ζυμαρικά 500γρ. φαρφάλες (ένα πακέτο) νερό (5L για το βράσιμο) 50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 500γρ. χυμός ντομάτας εμπορίου ή 400γρ. φρέσκια ή 500γρ.[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά 450 ml ντοματοχυμός 2-3 κ.σ ντομάτα κον κασε (ψιλοκομμένη ντομάτα) 3-4 κ.σ κέτσαπ μισό κ.γ κόκκινο πιπέρι(γλυκό) ελιές ψιλοκομμένες (χωρίς το κουκούτσι)[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.gr