Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Υλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 φλυτζάνια του τσαγιού Αυγά 4 τεμ. Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού Για την[...]
Πηγή: chefoulis.grΔάνειο της ιταλικής γλώσσας και προφανώς και της ενετικής κυριαρχίας στο νησί (1489-1571 μ.Χ.), οι ραβιόλες ή ραβκιόλες, στην τοπική διάλεκτο, αποτελούν[...]
Πηγή: bostanistas.grΌλα τα μυστικά των ζυμαρικών κατευθείαν από την Ιταλία Αυτό που όλοι λένε είναι ότι τα καλύτερα ζυμαρικά τα φτιάχνουν οι Ιταλοί. Μύθος ή αλήθεια; Το σίγουρο[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥλικά (για ένα άτομο): για τα Ραβιόλια: ένα αυγό 100γρ αλεύρι για την γέμιση: 1 μανιτάρι πορτομπέλο 1 μανιτάρι πορτσίνι (και αποξηραμένο κάνει) μία σκελίδα[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grυλικά 250γρ φρέσκα ραβιόλια (μπορείτε, φυσικά, να χρησιμοποιήσετε ότι ζυμαρικό θέλετε) 200ml κρέμα γάλακτος 1 κουταλιά βούτυρο 150γρ γκοργκοντζόλα 3-4[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ' ένα μπωλάκι... 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1/3 ποτήρι ελαιόλαδο 1/2 κουταλάκι αλάτι λίγο πιπέρι καγιέν ΠΛΕΝΕΤΕ 500 γρ σπαράγγια , κόβετε και[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΣτη γειτονιά μου, από πάάάρα πολλά χρόνια πριν, υπήρχε ένα κινέζικο εστιατόριο, το οποίο ήταν από τα πιο αυθεντικά κινέζικα εστιατόρια όπου μπορεί να φάει[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΥλικά Για τη ζύμη αλεύρι: 450 γρ. για όλες τις χρήσεις αλάτι: 1/2 κουταλάκι του γλυκού αυγά: 5 κρόκοι ελαιόλαδο: 2-3 κουταλιές της σούπας Για τη γέμιση και το[...]
Πηγή: icookgreek.comΣας αρέσουν τα ζυμαρικά; Θέλετε ένα πιάτο πανεύκολο, ταχύτατο και πολύ πολύ νόστιμο; Αυτή η συνταγή είναι ιδανική γιατί είναι απλή, έχει παραλλαγές και δεν την[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΜια εύκολη και γρήγορη συνταγή Μπολονέζ και μια slow cooked είχα υποσχεθεί εδώ και σχεδόν δυο χρόνια μετά την τυφλή δοκιμή 6 διαφορετικών εκτελέσεων της ίδιας[...]
Πηγή: caruso.grΧρόνια τώρα ήθελα να φτιάξω γεμιστά ζυμαρικά. Ο χρόνος όμως πάντα ελάχιστος. Λοιπόν να που βρέθηκε η ευκαιρία να τα φτιάξω κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Η[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜια μέρα που θα ‘χετε όρεξη, δοκιμάστε να φτιάξετε τα δικά σας σπιτικά αρωματικά ζυμαρικά. Η συνταγή είναι για παραπάνω ζυμάρι έτσι ώστε να βάλετε το[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 350 γρ κρέας ψαριού ανάμικτο (σολομός, ξιφίας, σφυρίδα κλπ.) 1/2 φλιτζ ξηρό λευκό κρασί 1 καρδιά μαρουλιού 1/4 φλιτζ παχιά κρέμα 1/4[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4 μερίδες) : ζύμη για ραβιόλι 300 γρ. αλεύρι τύπου «00» 2 αβγά (τους κρόκους) 1 αβγό ολόκληρο 1 κουταλιά μελάνι σουπιάς (Νερό, αν χρειαστεί, για[...]
Πηγή: yumyum.gr