Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 278 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 500 γραμμάρια ταλιατέλες 2 αστακούς μαγειρεμένους 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο 1/2 φλιτζάνι άσπρο ξερό κρασί[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛαζάνια με θαλασσινά & μπεσαμέλ θαλασσινών Πλούσιο, κρεμώδες, αρωματικό. Τα λαζάνια με θαλασσινά είναι το αβρό πλάνεμα της γεύσης, ένα αλμυρόγλυκο πιάτο που[...]
Πηγή: pandespani.com1,5 κιλό Καβούρια 3 ντομάτες ζουμερές μεγάλες δυόσμο ξερό χοντράλατσο λάδι ένα ποτηράκι του κρασιού 1 μικρή ξερή καφτερή πιπεριά 1 κρεμύδι ξερό 1 σφηνάκι[...]
Πηγή: cooktherapy.grΚαραβιδομακαρονάδα Υλικά ½ κιλό ταλιατέλες ½ κιλό καραβίδες 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη ½ φλιτζάνια ελαιόλαδο ½ φλιτζάνια κρασί 4[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά (4-6 μερίδες) : 50 γρ. ξηρά μανιτάρια πορσίνι, μουσκεμένα σε καυτό νερό για 15 λεπτά. 2 κουταλιές ανάλατο βούτυρο 250 γρ. τόνος σε λάδι από κονσέρβα[...]
Πηγή: yumyum.grΥποδεχόμαστε το φθινόπωρο με Ασιατικό αέρα! Για τη γέμιση ανάμεικτου κιμά 250 γραμμάρια ανάμεικτου κιμα 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 κουταλάκι του γλυκού[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠολλά χρόνια κάνω τα μακαρόνια με κιμά με διάφορους τρόπους αλλά αυτή η συνταγή έχει ωραία μυρωδιά και μου την ζητάνε πιο συχνά. (φωτό από Internet) Τί θα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΕύκολη δροσερή σαλάτα, χωρίς μαγιονέζα, και με ελαιόλαδο. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 πακέτο βίδες (250 γρ.) 200-250 γρ. κατεψ/νες, καθαρ/νες και βρασμένες γαρίδες 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grHug Pizza Bar στο Κολωνάκι – Are you Hug..ry? Μοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Ένας νέος χώρος για τους λάτρεις του καλού φαγητού άνοιξε[...]
Πηγή: foodtrails.grΦαγητακι ευκολο γρηγορο αλλα παρα πολύ ωραιο... μ εχει βγαλει αρκετες φορες απο τη δυσκολη θεση τι να μαγειρεψω! Υλικα μακαρονια κοχυλια παριζα σε φετες[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΑς ξεκινήσω πρώτα με τον ορισμό. «Πέστο» στα ιταλικά, ουσιαστικά είναι ένας όρος που αναφέρεται σε οτιδήποτε χτυπιέται σε ένα γουδί μέχρι να γίνει[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr12 κανελόνια (δείτε “Μυστικά” [1]) 300 γρ τυρί mozzarella 4 αντσούγιες (8 φιλετάκια) 300 γρ ώριμες ντομάτες για την γέμιση 80 γρ τριμμένο τυρί parmigiano 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 2-3 άτομα (αναλόγως και πόσο τρώτε) ΑΛ ΟΛΙΟ: Σωτάρουμε 2 σκελίδες ψιλοκομμένου σκόρδου σε 5 κουτ. σούπας καλής ποιότητας ελαιόλαδο. Μόλις "ξανθίσει",[...]
Πηγή: greekcook.gr