Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Μοναδική συνταγή που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Δημήτρης Ανδρέου. Μερίδες : για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 30΄, αναμονή 1 βράδυ,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr1/2 κ.γ. ξερή μαγιά 280 γρ. αλεύρι + 2 κ.σ. αλεύρι σκληρό για ψωμί, και έξτρα για πασπάλισμα αλάτι 6 φέτες μπέικον 50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα 150 γρ. τριμμένη[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠιτσάκια Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπτά Μερίδες: 4 Ingredients 4 φέτες του τοστ 200γρ κρέμα τυρί 100γρ ζαμπόν ψιλοκομμένο ή σε[...]
Πηγή: kouzzzina.grphoto: Χρυσαυγή Μπόμπολα Η πολυφωνία υλικών σ΄αυτή τη συνταγή δεν έχει ως αποτέλεσμα έναν αχταρμά, αλλά μια έκρηξη γεύσης. Οι ισορροπίες είναι λεπτές αλλά[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα leftovers, δηλαδή οι συνταγές με ό,τι περισσεύει από τις γιορτές είναι πολλές και μία αγαπημένη δική μου συνταγή για τη γαλοπούλα που περίσσεψε τα[...]
Πηγή: alwayshungry.grΠΕΝΕΣ ΜΕ ΒΟΤΚΑ Μια καταπληκτική μακαρονάδα, από αυτές που είναι άγνωστες στην Ελλάδα... Κρίμα, γιατί σίγουρα θα ικανοποιούσε όσους πιστεύουν ότι οι Ιταλοί[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΕΝΕΣ ΜΕ ΒΟΤΚΑ Μια καταπληκτική μακαρονάδα, από αυτές που είναι άγνωστες στην Ελλάδα... Κρίμα, γιατί σίγουρα θα ικανοποιούσε όσους πιστεύουν ότι οι Ιταλοί[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΕΝΕΣ ΜΕ ΒΟΤΚΑ Μια καταπληκτική μακαρονάδα, από αυτές που είναι άγνωστες στην Ελλάδα... Κρίμα, γιατί σίγουρα θα ικανοποιούσε όσους πιστεύουν ότι οι Ιταλοί[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ γαστρονομία είναι ταξίδι. Ένα ταξίδι που έχει αρχή, ενδιάμεσους σταθμούς αλλά όχι τέλος. Στο μεγάλο γαστρονομικό μας ταξίδι σήμερα κάνουμε στάση να γευθούμε[...]
Πηγή: bostanistas.grΖυμαρικά με πικάντικες γαρίδες της Cajun Cuisine. Αυτή η συνταγή είναι ένα καυτερό, αλλά πολύ νόστιμο πιάτο, ένα μοναδικό πιάτο ζυμαρικών, με υπέροχα αρώματα,[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤο έχω ξαναπεί ότι λατρεύω τις μακαρονάδες ε; Κάθε φορά που θα γράφω για ζυμαρικά θα το λέω ξανά και ξανά. Λατρεύω τα ζυμαρικά. Τελικά μου είναι πολύ πιο[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 10/01/2016 σε Ζυμαρικά, Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Πένες με σαλάμι στο φούρνο Μια πανεύκολη και πολύ γρήγορη συνταγή για ένα υπέροχο[...]
Πηγή: sintayes.grΜια συνταγή που απελευθερώνει όλο το άρωμα της παρμεζάνας και του προσούτο, για ένα πιάτο πολύ κομψό και γεμάτο γεύση. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ ζυμαρικά Mini[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 500 γρ. κριθαράκι μέτριο 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 ματσάκι σχοινόπρασο 2σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες 10 κλ. θυμάρι, φύλλα ψιλοκομμένα 150 γρ. λευκό κρασί[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ Για τη μοσχαρίσια ουρά μπρεζέ 120 γρ. ελαιόλαδο 2 κιλά μοσχάρι oυρά 400 γρ. κρεμμύδι, σε χοντρά καρέ 200 γρ. καρότα, σε χοντρά καρέ[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά: Για 2-4 άτομα Μισό κιλό μακαρόνια σπαγγέτι 100 γραμμάρια μπέικον Ένα φλιτζάνι του καφέ κρασί λευκό Δύο αυγά 150 γραμμάρια παρμεζάνα 100 ml. κρέμα[...]
Πηγή: sidagi.grΦαρφάλες σαλάτα! Ένα νοστιμότατο πιάτο ζυμαρικών, όπου στην κάθε πιρουνιά το καθένα ξεχωριστά από τα υλικά του δηλώνει έντονα την παρουσία του κι όλα μαζί[...]
Πηγή: kitchenstori.es500 γρ. ταλιατέλες 250 γρ. ζαμπόν από 150 γρ. εμένταλ κεφαλογραβιέρα κασέρι μοτσαρέλα 2 φέτες μπέικον 1 σκ. σκόρδο 500 γρ. κρέμα γάλακτος χαμηλών λιπαρών λίγο[...]
Πηγή: argiro.grΈνα καλωσόρισμα του Φθινόπωρου που έρχεται, μία υπόσχεση ότι θα είμαστε εδώ, όταν το καλοκαίρι θα επιστρέψει και πάλι. Είναι μία από τις τόσες εκδοχές σάλτσας[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γραμμάρια λαζάνια 500 γραμμάρια βοδινό κιμά 250 γραμμάρια λουκάνικο chorizo, τεμαχισμένο σε μικρά κομματάκια 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 4 σκελίδες σκόρδο,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠόσο νόστιμα είναι τα σπιτικά ραβιόλια, ακόμα και σε σούπα! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Ζυμαρικά Λαχανικά Κιμάδες Άλλες κατηγορίες Ζύμες και Ψωμιά[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΤο κριθαρότο είναι για μένα ίσως η πιο πετυχημένη νεοτερική ιδέα στη σύγχρονη Ελληνική μαγειρική, αυτή που γεννήθηκε δηλαδή μετά τη μεταπολίτευση και εξελίσσει[...]
Πηγή: caruso.gr