Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Μια συνταγή από την Ελένη Ψυχούλη που πρέπει να δοκιμάσετε. Συνταγή : Ελένη Ψυχούλη Μερίδες : για 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄ Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr50 ml ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι, κομμένο σε μικρά καρέ 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες (ή όσο μας αρέσει) 1 γεμάτη κουτ. σούπας πελτές ντομάτας (κατά προτίμηση διπλής[...]
Πηγή: gastronomos.grΈνα από τα πιο αγαπημένα μου αλλαντικά, είναι το απάκι. Εξαιρετικής γεύσης προϊόν, παράγεται στην Κρήτη, από πολύ παλιά. Από τα Βυζαντινά χρόνια. Είναι μαλακό[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜου αρέσει όταν έχω φιλοξενούμενους, εκτός από τα παραδοσιακά κρητικά πιάτα, να κάνω και τις δικές μου αλχημείες. Σκέφτομαι δηλαδή με τα υλικά που ήδη έχω,[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 250γρ. spaghetti No 5 ολικής BARILLA 3κ.σ ελαιόλαδο 50γρ. κασέρι τριμμένο + 100γρ. επιπλέον 400γρ. σάλτσα Napoletana BARILLA 4-5 κλωναράκια φρέσκια[...]
Πηγή: megatv.com/cook500 γρ. πένες 250 γρ. απάκι Μάνης κομμένο σε κυβάκια 1 κ.γ. ρίγανη μερικά κλωναράκια φρέσκια ρίγανη ή θυμάρι αλάτι - πιπέρι Για τη σάλτσα τυριού 70 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr