Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
500 γρ. αλεύρι αλάτι 5 κ.σ. ελαιόλαδο 30 γρ. μαγιά 1/2 κ.γ. ζάχαρη 300 γρ. αρνίσιο κιμά 3 μικρά ψιλοκομμένα κρεμμύδια 4 ψιλοκομμένς σκελίδες σκόρδο 4 κ.σ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookζύμη για πίτσα 2 κ.σ. βούτυρο 2 κ.σ. ελαιόλαδο και έξτρα για σερβίρισμα 4 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες 2 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜακαρόνια ή σπαγγέτι, ονομάζονται τα μακριά, λεπτά και κυλινδρικά ζυμαρικά. Φτιάχνονται από σιμιγδάλι και νερό, με την προσθήκη ή όχι γάλακτος και αυγών. Στην[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜια ιδιαίτερη κατηγορία ζυμαρικών είναι τα ειδικά, που ξεχωρίζουν με την χαρακτηριστική εμφάνιση που έχουν, και περιλαμβάνει αυτά που έχουν σχήμα φωλιάς[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣτην ιταλική κουζίνα, το ραγού (ragù) είναι μια σάλτσα με βάση το κρέας, το οποίο σερβίρεται συνήθως με ζυμαρικά και δημιουργήθηκε από τον Alberto Alvisi τον[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη 325 γρ. νερό 7 γρ. μαγιά 1 ½ κ.γ. ζάχαρη 450-500 γρ. αλεύρι 100 γρ. σιμιγδάλι ½ κ.γ. αλάτι Για τη γέμιση 1 κρεμμύδι Ελαιόλαδο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη 1 φακελάκι ξηρή μαγιά Αλλατίνη 250 γρ. νερό χλιαρό 1 πρέζα ζάχαρη 300 γρ. αλεύρι Αλλατίνη γ.ό.χ. 100 γρ. σιμιγδάλι 100 γρ. καλαμποκάλευρο 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη 450 γρ. αλεύρι γ.ό.χ. 70 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 300 γρ. γάλα 60 γρ. βούτυρο 50 γρ. παρμεζάνα 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 20 γρ. ζάχαρη 10 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜια από τις πιο δημοφιλείς μου συνταγές εδώ στο blog είναι η ζύμη για πίτσα και με κάνει πολύ χαρούμενη το γεγονός ότι τόσοι πολλοί την έχουν ανακαλύψει και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΖΥΜΑΡΙΚΑ PACCHERI ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με μισά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠίτσα σπέσιαλ Αγαπημένο έδεσμα σε σπέσιαλ..έκδοση! θα χρειαστούμε για ένα μεγάλο ταψί 400-500 γρ σκληρό αλεύρι (το κίτρινο) 1 φακελάκι ξηρή μαγιά ή 30 γρ νωπή[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΤο έχουμε ξαναπεί πόσο μακαρονάδες είμαστε εγώ και ο Νικολίνος μου. Τα τορτελίνια είναι από τα αγαπημένα μας και έτσι αποφάσισα να φτιάξω χειροποίητα με γέμιση[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓιατί είμαστε μακαρονάδες....τι να κάνουμε!!!! Τι χρειαζόμαστε: Για τα μακαρόνια 250 γραμμάρια σιμιγδάλι (εγώ βάζω ψιλό) μισή κούπα νερό Για τη σάλτσα 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛαζάνια με θαλασσινά & μπεσαμέλ θαλασσινών Πλούσιο, κρεμώδες, αρωματικό. Τα λαζάνια με θαλασσινά είναι το αβρό πλάνεμα της γεύσης, ένα αλμυρόγλυκο πιάτο που[...]
Πηγή: pandespani.comΜακαρόνια στο φούρνο με κιμά, ένα λάιτ παστίτσιο εύκολο χωρίς κρέμα μπεσαμέλ που δεν υστερεί καθόλου σε γεύση και εικόνα! Υλικά της συνταγής μας (Ζυμαρικό[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 Πακέτο μακαρόνια (πέννες σέλινο) βρασμένα 150 γρ. ζαμπόν κομμένο κυβάκια 150 γρ. μπέικον κομμένο κυβάκια 1 κουτί γάλα εβαπορέ 1 κουτί κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: megatv.com/cookΝΙΌΚΙ ΑΛΑ ΡΟΜΑΝΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Με την νέα χρονιά ξεκινάει ακόμη ένα πλούσιο μενού από την ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare . Το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά 400γρ. πένες 2κ.σ ελαιόλαδο 200γρ. λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε λεπτές φέτες 4 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα 300γρ. μανιτάρια λευκά κομμένα σε λεπτές[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για τη σάλτσα ντομάτας 200 γρ. ντομάτες, αποφλοιωμένες από κονσέρβα Αλάτι Ζάχαρη Ελαιόλαδο Βασιλικό φρέσκο, χοντροκομμένο Πιπέρι Για την[...]
Πηγή: megatv.com/cookΣήμερα φτιάχνουμε ένα εύκολο σουφλέ με τα τυριά και τα αλλαντικά που μας έμειναν!!! Μια πολύ εύκολη και νόστιμη συνταγή που θα σας αρέσει πολύ!!! Σερβίρετε την[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑναρωτηθήκατε ποτέ από που βγήκε η έκφραση "έφαγα χυλόπιτα"?? όχι??? εμένα αυτές οι δημώδεις εκφράσεις πάντα μου ερεθίζουν τα μάλα την περιέργεια!! Κι επειδή[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΜπελαλίδικο, κλασικό μα πολύ νόστιμο φαγητό σας έχω σήμερα. Κλασικό Κυριακάτικο φαγητό της μαμάς: Κανελόνια με κιμά και μπεσαμέλ! Πάμε; Κανελόνια με κιμά και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΓια τα ραβιόλια 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 100 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 4 κρόκοι 40 γρ. ελαιόλαδο 70 γρ. νερό αλάτι 1 κρόκο αραιωμένο σε 1 κ.σ. νερό αλεύρι για το[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια τη ζύμη 450γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις 70γρ αλεύρι ολικής 300γρ γάλα φρέσκο σε θερμοκρασία δωματίου 60γρ βούτυρο λιωμένο 1 φακελάκι μαγιά ξερή 20γρ[...]
Πηγή: akispetretzikis.com