Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Ένα από τα πιο αγαπημένα μου αλλαντικά, είναι το απάκι. Εξαιρετικής γεύσης προϊόν, παράγεται στην Κρήτη, από πολύ παλιά. Από τα Βυζαντινά χρόνια. Είναι μαλακό[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά: Για την ζύμη 500γρ αλεύρι για ολες τις χρήσεις 1 φακελάκι μαγιά 1/2 κ.γ αλάτι νερό όσο πάρει Για την γέμιση 350γρ κιμά αρνίσιο ή μοσχαρισιο ή ανάμεικτο[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΥΛΙΚΑ Αρνί Μακαρόνια Ανθότυρο Αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ρίχνουμε το κρέας σε μια κατσαρόλα με νερό να βράσει. Προσέχουμε να αφαιρούμε τον αφρό και ρίχνουμε αλάτι,[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά 500 γρ. σπαγγέτι 200 γρ απάκι κομμένο σε μικρές φέτες ½ φλιτζάνι γιαούρτι 1,5 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη 2 αυγά 2 κ.σ. λάδι αλάτι πιπέρι[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά 500 γρ. σπαγγέτι 200 γρ απάκι κομμένο σε μικρές φέτες ½ φλιτζάνι γιαούρτι 1,5 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη 2 αυγά 2 κ.σ. λάδι αλάτι πιπέρι[...]
Πηγή: cookingbook.gr