Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 2 συνταγές
Η καρμπονάρα από τη φύση της πρέπει να είναι ζεστή, όμως εδώ παίρνει τη μορφή μιας πεντανόστιμης τερίνας, που συνδυάζεται ιδανικά με τον καπνιστό ξιφία. Υλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiMαρινάδα για μια bavette d’aloyau, ψημένη στη σχάρα saignante: Ιδιαίτερα η μπαβέτ είναι ένα πιο σκληρό αλλά γευστικό κομμάτι κρέας, που ζητάει τόσο το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami