Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
7 γρ. ξερή μαγιά σε σακουλάκι μπίρας 1 κουταλάκι τσαγιού ζάχαρη 3/4 φλιτζανιού ζεστό νερό 2 φλιτζάνια κοινό αλεύρι 1/2 κουταλάκι τσαγιού αλάτι Για τη ζύμη:[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚαλημέρες όμορφες και με ήλιο! Η διάθεσή μου ήδη έχει χτυπήσει καλοκαίρι και κοροϊδέψτε με όσο θέλετε. Δεν με νοιάζει καθόλου σας λέω....ήδη άρχισα να φοράω[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤο κριθαρότο είναι για μένα η επιτομή της σύγχρονης αστικής κουζίνας που ευαγγελίζομαι. Γιατί ενώ βασίζεται σε ένα παραδοσιακό υλικό της Ελληνικής μαγειρικής,[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά (4 μερίδες) : 1/3 φλιτζ. καλαμποκέλαιο 500 γρ. μέτριες γαρίδες ξεφλουδισμένες 2 σκελίδες σκόρδο 1/4 φλιτζ. λευκό κρασί 2 κουταλιές μουστάρδα Dijon [...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4 μερίδες) : ζύμη για ραβιόλι 300 γρ. αλεύρι τύπου «00» 2 αβγά (τους κρόκους) 1 αβγό ολόκληρο 1 κουταλιά μελάνι σουπιάς (Νερό, αν χρειαστεί, για[...]
Πηγή: yumyum.grΑγαπάς τα ζυμαρικά ; Τι λέω; Και ποιά γυναίκα δεν τα αγαπάει; Το θέμα όμως, είναι ο,τι κάθε φορά που θέλεις να δοκιμάσεις τα αγαπημένα σου μακαρόνια,σκέφτεσαι[...]
Πηγή: ediva.grΥλικά για 4-5 άτομα 500 γραμμάρια μακαρόνια 3 αγκινάρες χυμός ενός λεμονιού και λίγο από το ξύσμα του 500 γραμ γαρίδες βρασμένες, καθαρισμένες 200 γραμ[...]
Πηγή: lovecook.grΤο κριθαρότο είναι για μένα ίσως η πιο πετυχημένη νεοτερική ιδέα στη σύγχρονη Ελληνική μαγειρική, αυτή που γεννήθηκε δηλαδή μετά τη μεταπολίτευση και εξελίσσει[...]
Πηγή: caruso.gr