Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 49 συνταγές
Ταλιατέλες με καρότα και πανσέτα, Ταλιατέλες με χωριάτικο λουκάνικο, ξερή μυζήθρα και παρμεζάνα, Ταλιατέλες Φούρνου με αρακά, μπέικον και …μετσοβόνε, Ταλιατέλες με καπνιστή παντσέτα και μανιτάρια συνταγή από Χατζηνικολάου Χρυσα, Ταλιατέλες με γκοργκοντζόλα, ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΜΠΕΪΚΟΝ, ΦΡΕΣΚΟ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ
Υλικά 500 γρ. Barilla Linguine 1 συσκευασία έτοιμη σάλτσα Αrrabbiata (380 ml) Barilla 500 γρ χοιρινή πασνέτα χωρίς κόκκαλο σε φέτες 2 φ. Δάφνης πιπέρι[...]
Πηγή: megatv.com/cookυλικά 300γρ κοφτό μακαρονάκι 200γρ τυρί κρέμα 200γρ κασέρι τριμμένο 270γρ φρέσκο γάλα ελαφρύ 200γρ χοιρινή πανσέτα 1-2 κουταλιές φρέσκο δεντρολίβανο αλάτι[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.gr500 γρ ζυμαρικά (εγώ προτιμώ κάποια με τρύπα, να μπαίνει μέσα η σαλτσούλα) λίγο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1/2 κ.γ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 συσκευασία πένες 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκ. σκόρδο 400 γρ. φρέσκα ασπρομανίταρα 8 φέτες πανσέτα 2 κ.σ. γιαούρτι 2 συσκευασίες σάλτσα[...]
Πηγή: argiro.gr500 gr. πένες ελαιόλαδο 2 κομμάτια πανσέτα 1 μικρό κρεμμύδι ξερό 1 καυτερή πιπερίτσα 2 φλ. τριμμένες ντομάτες 2 ντομάτες ψιλοκομμένες τριμμένο τυρί λίγο[...]
Πηγή: argiro.grΜία Ιταλική συνταγή στο τραπέζι σας. Συνταγή : Ηλίας Δεμιρτζόγλου. Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 10΄, Μαγείρεμα 15΄.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤρελαίνομαι για άσπρη σάλτσα στα μακαρόνια!!! Παλαιότερα, τη θεωρούσα πολύ δύσκολη, αλλά όταν άρχισα να πειραματίζομαι μαζί της, κατάλαβα πως όχι μόνο είναι[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΟι πένες αλα αραμπιάτα (penne all' arrabbiata) είναι ένα από τα πιo διάσημα πιάτα της ιταλικής κουζίνας και στο εξωτερικό. Η συνταγή προέρχεται από τη[...]
Πηγή: bostanistas.grΠΕΝΕΣ ΑΛ' ΑΡΑΜΠΙΆΤΑ Οι πένες αλ' αραμπιάτα ( penne all' arrabbiata ), είναι ένα από τα πιό διάσημα πιάτα της ιταλικής κουζίνας και στο εξωτερικό. Η συνταγή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grγια τα ζυμαρικά 500γρ. παπαρδέλες (ή άλλο ζυμαρικό) 5 λίτρα νερό 50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 200γρ. παντσέτα χοιρινή ή μπέικον κομμένα σε λεπτές λωρίδες ή[...]
Πηγή: cooklos.grΜια παλιά συνταγή που έβαλα στο μπλογκ μου τζαι μεταφέρω τζαι δαμέ.[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΈνας γρήγορος και απλός τρόπος για να προσαρμόσετε μία συνταγή και να πετύχετε ένα καλό αποτέλεσμα. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ ζυμαρικά Penne Rigate Barilla 300[...]
Πηγή: cookpad.com/grυλικά (για 4 άτομα) 250 γρ. παπαρδέλες 200 γρ. φρέσκο σπανάκι 160 γρ. πανσέτα (αλλαντικό) σε λεπτές φέτες 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες φρέσκα μυρωδικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤι χρειαζόμαστε: 1 κουτί ταλιατέλες 4 - 5 πανσέτες 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 κουτί ντοματάκια 1 κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες (προαιρετικά) λίγο λευκό κρασί λάδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 200 γρ παπαρδέλες (ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας σας) – αν καταφέρετε να τα βρείτε και φρέσκα, ακόμα καλύτερα! 1 κ.σ. ελαιόλαδο 50 γρ πανσέτα ή μπέικον[...]
Πηγή: omanoclock.gr