Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com31/12/13 Παραμονή Πρωτοχρονιάς σήμερα φίλοι μου και μετά από τις χαρούμενες φωνούλες των παιδιών που μας είπαν τα κάλαντα σας εύχομαι Υγεία, Δύναμη και Θετική[...]
Πηγή: zannetcooks.comΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΚΑΡΌΝ (ΣΥΝΤΑΓΗ S.GLACIER) Η λεξη μακαρόν, οπως ισως ποτε δεν ειχατε φανταστει, προερχεται απο την ιταλικη λεξη " maccarone ", το γνωστο μας μακαρονι, στην[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grCARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grCARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr"Διαβάστε περισσότερα". Σπαγγετι με pesto μαιντανου Τα κλωναρια του μαιντανου που μας περισσεψαν δεν τα πεταμε τα φτιαχνουμε σαλτσα πεστο . Συστατικα 500[...]
Πηγή: irida.blogspot.grΤην συνταγή που ακολουθεί, μαγείρεψε η Έλενα, η κορούλα της Ειρήνης μας!!!! Και όπως φαίνεται, το μήλο έπεσε κάτω από την μηλιά! Ελενάκι γεια στα χεράκια σου![...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚοτόπουλο σις κεμπάπ με ταλιατέλες αμυγδάλου και βερίκοκο «μπριλέ»: Οι Τούρκοι αγαπούν πολύ το κόκκινο κρέας, κυρίως βέβαια το αρνί. αλλά και το κοτόπουλο,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚι αφού φτιάξαμε μπυρένιο το ψωμί ,κάναμε και μια ζεστή σαλάτα απο κοντά, ας ετοιμάσουμε το κυρίως πιατο τώρα...ίσα που προλαβαίνουμε τις μελιτζάνες μα η[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚάτι το σκεύος που βγαίνει αχνιστό και μοσχομυρίζει, κάτι ο συνδυασμός της εξωτερικής κρούστας που ροδοψήνεται και βγαίνει τραγανή, κοντράροντας το ζουμερό[...]
Πηγή: pandespani.comΠρόκειται για μια κλασική ιταλική μακαρονάδα. Φτιάχνεται σε πάρα πολλές περιοχές της Ιταλίας, με πιο διάσημη αυτή της Γένοβας, όπου φτιάχνεται και το καλύτερο[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεσε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης. Μέχρι που[...]
Πηγή: bostanistas.gr