Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Υλικά (8 μερίδες) : 500 γρ. κοντό ζυμαρικό της αρεσκείας μας 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 125 γρ. προσούτο κομμένο σε φέτες και μετά[...]
Πηγή: yumyum.grΜια συνταγή που απελευθερώνει όλο το άρωμα της παρμεζάνας και του προσούτο, για ένα πιάτο πολύ κομψό και γεμάτο γεύση. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ ζυμαρικά Mini[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 πακέτο μακαρόνια (κατά προτίμηση βίδες ή πένες) 4 φέτες προσούτο ψιλοκομμένο 2 φλιτζ. γκούντα τριμμένη 1 μικρή κονσέρβα αρακά ή αρακά βραστό ½ φλιτζ.[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά 500 γρ. ζυμαρικά με κοντό σχήμα 100 γρ. προσούτο Ευρυτανίας 80 γρ. ροκφόρ λιωμένο με πιρούνι 80 γρ. μανούρι ή ανθότυρο κομματιασμένο 4 καρότα μέτρια 100[...]
Πηγή: icookgreek.com1 πακέτο μακαρόνια (κατά προτίμηση βίδες ή πένες) 4 φέτες προσούτο ψιλοκομμένο 2 φλιτζ. γκούντα τριμμένη 1 μικρή κονσέρβα αρακά ή αρακά βραστό ½ φλιτζ.[...]
Πηγή: cooklos.grΤα ζυμαρικά με τον συνδυασμό αρακά, κρέμας και κάποιου αλλαντικού, είναι απ’ τις πλέον δημοφιλείς επιλογές στο οικογενειακό τραπέζι σε όλη την Ιταλία[...]
Πηγή: caruso.gr– Είναι παπαλίνα αλλά δεν είναι οι γκέισες σαρδέλες Καλλονής ούτε οι αντίστοιχες ιταλικές. Τι είναι;Μην απαντήσετε απλώς μακαρονάδα, καθότι προφανές αφού περί[...]
Πηγή: pandespani.comΣτην Ιταλία η συνταγή ονομάζεται Crostata di tagliatelle paglia e fieno και είναι από τις πιο κλασικές που χρησιμοποιούν αυτές τις μοναδικές ταλιατέλες που[...]
Πηγή: caruso.grΗ συνταγή στα Ιταλικά λέγεται Castellane con carciofi, olive e briciole και σου δίνει μια αίσθηση Νότιας Ιταλίας μια και τα υλικά και η σύνθεση είναι πολύ[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά (24 τρεμάχια) : ½ κιλό κοχύλια γίγαντες βρασμένα και στραγγισμένα 6 κουταλιές βούτυρο 6 σκελίδες σκόρδο καθαρισμένες και κομμένες λίγο αλάτι 6[...]
Πηγή: yumyum.gr