Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Υλικά συνταγής 500 γρ. τριβελάκι 250 γρ. μανιτάρια σε φέτες, φρέσκα ή κατεφυγμένα 150 γρ. λουκάνικα σε φέτες (χωριάτικα ή τύπου Φρανκφούρτης) 3 κουταλιές της[...]
Πηγή: icookgreek.comΚανελόνι με αγκινάρες, ανθότυρο και μπεσαμέλ Αν ένα σενάριο ήθελε την cucina povera αποφασισμένη να αλλάξει τάξη και να αναρριχηθεί σε πλούσια τραπέζια[...]
Πηγή: pandespani.comΤα ζυμαρικά φούρνου έχω την αίσθηση ότι στην Ελλάδα είναι πολύ πιο δημοφιλή απ’ ότι διεθνώς και κυρίως σε σχέση με την Ιταλία. Δεν είμαι σίγουρος για τον λόγο,[...]
Πηγή: caruso.gr4 άτομα / Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Υλικά: 450 gr αρακας 2 κουτ/σουπας ελαιολαδο 1 κουτ/σουπας μαϊντανος ψιλοκομμενος 2 αυγα 2 σκελιδα/ες σκορδο 6[...]
Πηγή: greekmasa.gr...το παστίτσιο της τεμπέλας! Μου αρέσει πολύ η μπεσαμέλ! Μπορώ να την τρώω με το κουτάλι, αλειμμένη σε ψωμάκι, σαν παιδί στο παστίτσιο έβγαζα τον κιμά (τον[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΓιαγλία όπως λέμε… Πεϊνιρλί Το πεϊνιρλί είναι μόνο με τυρί (πενίρ: τυρί). Αυτό με το αυγό το έλεγαν γιουμουρταλούγια (γιουμουρτά: αυγά) και αυτό με τον[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥλικά για 4 άτομα 350γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 αυγά 170 γρ.γάλα αλάτι πιπέρι μοσχοκάρυδο Υλικά για τη σάλτσα 250γρ. λουκάνικο 500γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cook– Είναι παπαλίνα αλλά δεν είναι οι γκέισες σαρδέλες Καλλονής ούτε οι αντίστοιχες ιταλικές. Τι είναι;Μην απαντήσετε απλώς μακαρονάδα, καθότι προφανές αφού περί[...]
Πηγή: pandespani.comΣτην Ιταλία η συνταγή ονομάζεται Crostata di tagliatelle paglia e fieno και είναι από τις πιο κλασικές που χρησιμοποιούν αυτές τις μοναδικές ταλιατέλες που[...]
Πηγή: caruso.gr