Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
Ένα εύκολο παραδοσιακό γλυκό που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος. Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, ψήσιμο 50΄-[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΥΣΣΙΝΟΠΙΤΑ Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο, την αμυγδαλόσκονη, και τη ζάχαρη άχνη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ: Για την βάση, ανακατεύουμε σ’ ένα μπολ το αλεύρι, τη ζάχαρη άχνη, την αμυγδαλόσκονη, το ασπράδι αυγού και το λιωμένο βούτυρο. Στη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΔΩΝΙΑ: Σε μία κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και την τοποθετούμε στη φωτιά έως ότου αρχίσει να βράζει. Κατεβάζουμε από τη φωτιά,[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο, την αμυγδαλόσκονη και την άχνη έως ότου το μείγμα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ Τεμαχίζουμε και μαλακώνουμε το βούτυρο στα μικροκύματα για πολύ λίγο . Χωρίζουμε τα αυγά. Βάζουμε τα 200 γρ. ζάχαρη και το βούτυρο στο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ CAPRESE: Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα και το βούτυρο. Τα λιώνουμε σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων. Τοποθετούμε στον κάδο του μίξερ τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ Λιώνουμε το βούτυρο σε μπεν μαρί ή στα μικροκύμματα. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ έως ότου φουσκώσουν αρκετά. Ρίχνουμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΪΦΙ : Ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη με την κανέλα. Ανοίγουμε το φύλλο καταΐφι. Κόβουμε σε κομμάτια. Παίρνουμε ένα κομμάτι και βάζουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΈΝΙΟ ΚΕΪΚ: Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων. Χτυπάμε τα αυγά ελαφρά και προσθέτουμε την[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grH συνταγή μου είναι του Στέλιου Παρλιάρου, είναι ένα πολύ ωραίο κέικ με λεμόνι.Η γεύση του είναι ιδιαίτερη γιατί περιέχει αρκετή δόση αμυγδάλου σε σκόνη που το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ φετινή μας βασιλόπιτα ήταν διαφορετική και πολύ νόστιμη, με περισσότερα υλικά από τις παραδοσιακές βασιλόπιτες- κέικ. Τα αποξηραμένα φρούτα και το κονιάκ[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ: 130 γρ. κουβερτούρα 160 γρ. βούτυρο Lurpak σε θερμοκρασία δωματίου 220 γρ. ζάχαρη μαύρη ½ κουτ. του γλυκού, γεμάτο, κανέλα ¼ κουτ. του[...]
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ: Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ρίχνουμε σιγά-σιγά στα χτυπημένα αυγά μαζί με την[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤα φουντούκια δένουν με την κουβερτούρα και τα αμύγδαλα με το κομφί πορτοκαλιού σ' ένα ζουμερό, αρωματικό κέικ. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : 10-12[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ Λιώνουμε σε μία κατσαρόλα το βούτυρο. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη, την αμυγδαλόσκονη, το αλεύρι και το μπέικιν[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΠΑΝΑΝΑΣ: Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί. Το βούτυρο, την καστανή ζάχαρη, την αμυγδαλόσκονη, το αλεύρι, το κακάο και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ Βράζουμε τα αχλάδια, καθαρισμένα και ολόκληρα, μαζί με τα υπόλοιπα υλικά για περίπου ½ ώρα. Στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΖυμώνουμε μαζί το αλεύρι, τη ζάχαρη άχνη, το βούτυρο σε κομμένο σε μικρούς κύβους και το αβγό. Ανοίγουμε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο. Κόβουμε ένα δίσκο διαμέτρου[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΜια συνταγή από τον Στέλιο Παρλιάρο Τι χρειαζόμαστε: Για τα μπισκότα: 135 γρ. αμύγδαλα τριμμένα σε σκόνη 230 γρ. ζάχαρη 10 γρ. κακάο σε σκόνη 120 γρ. ασπράδια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ Πλένουμε πολύ καλά τα πορτοκάλια και βάζουμε μέσα σε μία κατσαρόλα με νερό τόσο ώστε να τα σκεπάζει. Τοποθετούμε στην φωτιά και τα βράζουμε μέχρι να[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση για το κραμπλ Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί. Εκτέλεση Σε ένα μπωλ αδειάζουμε τις κομπόστες κρατώντας τη μισή ποσότητα σιροπιού. Κόβουμε τα φρούτα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚόβουμε το βούτυρο σε κομμάτια και αφήνουμε αρκετή ώρα εκτός ψυγείου να μαλακώσει. Αλέθουμε τα μπισκότα amaretti στο μπλέντερ, σε σκόνη. Στον κάδο του μίξερ[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr