τουρτα μπλακ φορεστ βεφα αλεξιαδου | μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | μπλακ φορεστ βεφα | μπλακ φορεστ παρλιαρος | μπραουνις με μερεντα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα | μπράουνις συνταγή ποτήρι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις μαρμελαδα παγωτο βανιλια

Βρέθηκαν 38 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Παραδοσιακό καταϊφι

Ένα εύκολο παραδοσιακό γλυκό που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος. Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, ψήσιμο 50΄-[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
ΒΥΣΣΙΝΟΠΙΤΑ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΚΟΥΡΟΥ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΥΣΣΙΝΟΠΙΤΑ Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο, την αμυγδαλόσκονη, και τη ζάχαρη άχνη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν.[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΤΟΥΡΤΑ ΛΕΥΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΣΑΜΠΑΝΙΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ: Για την βάση, ανακατεύουμε σ’ ένα μπολ το αλεύρι, τη ζάχαρη άχνη, την αμυγδαλόσκονη, το ασπράδι αυγού και το λιωμένο βούτυρο. Στη[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Τάρτα με κυδώνια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΔΩΝΙΑ: Σε μία κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και την τοποθετούμε στη φωτιά έως ότου αρχίσει να βράζει. Κατεβάζουμε από τη φωτιά,[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΖΕΣΤΗ ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο, την αμυγδαλόσκονη και την άχνη έως ότου το μείγμα[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΑΦΡΑΤΟ ΚΕΪΚ ΜΕ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ ΤΣΑΪ ΜΑΤΣΑ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ Τεμαχίζουμε και μαλακώνουμε το βούτυρο στα μικροκύματα για πολύ λίγο . Χωρίζουμε τα αυγά. Βάζουμε τα 200 γρ. ζάχαρη και το βούτυρο στο[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
CAPRESE

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ CAPRESE: Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα και το βούτυρο. Τα λιώνουμε σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων. Τοποθετούμε στον κάδο του μίξερ τα[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΚΕΙΚ ΜΕ ΧΥΜΟ ΣΜΕΟΥΡΟ ΚΑΙ ΛΙΤΣΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ Λιώνουμε το βούτυρο σε μπεν μαρί ή στα μικροκύμματα. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ έως ότου φουσκώσουν αρκετά. Ρίχνουμε το[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΤΑΪΦΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΪΦΙ : Ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη με την κανέλα. Ανοίγουμε το φύλλο καταΐφι. Κόβουμε σε κομμάτια. Παίρνουμε ένα κομμάτι και βάζουμε[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΚΕΪΚ ΜΕ ΤΖΙΝΤΖΕΡ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΈΝΙΟ ΚΕΪΚ: Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων. Χτυπάμε τα αυγά ελαφρά και προσθέτουμε την[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Ανάποδο κέικ με λεμόνι

H συνταγή μου είναι του Στέλιου Παρλιάρου, είναι ένα πολύ ωραίο κέικ με λεμόνι.Η γεύση του είναι ιδιαίτερη γιατί περιέχει αρκετή δόση αμυγδάλου σε σκόνη που το[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Βασιλόπιτα-Κέικ με αποξηραμένα φρούτα

Η φετινή μας βασιλόπιτα ήταν διαφορετική και πολύ νόστιμη, με περισσότερα υλικά από τις παραδοσιακές βασιλόπιτες- κέικ. Τα αποξηραμένα φρούτα και το κονιάκ[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕ'Ι'Κ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ: 130 γρ. κουβερτούρα 160 γρ. βούτυρο Lurpak σε θερμοκρασία δωματίου 220 γρ. ζάχαρη μαύρη ½ κουτ. του γλυκού, γεμάτο, κανέλα ¼ κουτ. του[...]

Old Fashion τούρτα με καμμένη μαρέγκα και λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ: Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ρίχνουμε σιγά-σιγά στα χτυπημένα αυγά μαζί με την[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Κέικ σοκολάτας με πορτοκάλι

Τα φουντούκια δένουν με την κουβερτούρα και τα αμύγδαλα με το κομφί πορτοκαλιού σ' ένα ζουμερό, αρωματικό κέικ. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : 10-12[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
ΤΟΥΡΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΚΡΕΜΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ Λιώνουμε σε μία κατσαρόλα το βούτυρο. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη, την αμυγδαλόσκονη, το αλεύρι και το μπέικιν[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΚΡΑΜΠΛ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΠΑΝΑΝΑΣ: Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί. Το βούτυρο, την καστανή ζάχαρη, την αμυγδαλόσκονη, το αλεύρι, το κακάο και το[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΤΟΥΡΤΑ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΑΧΛΑΔΙΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ Βράζουμε τα αχλάδια, καθαρισμένα και ολόκληρα, μαζί με τα υπόλοιπα υλικά για περίπου ½ ώρα. Στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΛΕΜΟΝΟΠΙΤΑ

Ζυμώνουμε μαζί το αλεύρι, τη ζάχαρη άχνη, το βούτυρο σε κομμένο σε μικρούς κύβους και το αβγό.  Ανοίγουμε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο. Κόβουμε ένα δίσκο διαμέτρου[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Γεμιστά μπισκότα  με λευκή σοκολάτα και μαστίχα

Μια συνταγή από τον Στέλιο Παρλιάρο Τι χρειαζόμαστε: Για τα μπισκότα: 135 γρ. αμύγδαλα τριμμένα σε σκόνη 230 γρ. ζάχαρη 10 γρ. κακάο σε σκόνη 120 γρ. ασπράδια[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ Πλένουμε πολύ καλά τα πορτοκάλια και βάζουμε μέσα σε μία κατσαρόλα με νερό τόσο ώστε να τα σκεπάζει. Τοποθετούμε στην φωτιά και τα βράζουμε μέχρι να[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Κομπόστα με κραμπλ στο φούρνο

Εκτέλεση για το κραμπλ Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί. Εκτέλεση Σε ένα μπωλ αδειάζουμε τις κομπόστες κρατώντας τη μισή ποσότητα σιροπιού. Κόβουμε τα φρούτα[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΕΪΚ

Κόβουμε το βούτυρο σε κομμάτια και αφήνουμε αρκετή ώρα εκτός ψυγείου να μαλακώσει. Αλέθουμε τα μπισκότα amaretti στο μπλέντερ, σε σκόνη. Στον κάδο του μίξερ[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy