Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 77 συνταγές
Τα σημερινά μπισκότα είναι τα παραδοσιακά Ολλανδικά και Βελγικά speculoos που γίνονται με μπέικιν και καστανή ζάχαρη αλλά και μια από τις δοκιμές για να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα, καλημέρα!!! Πρώτη μέρα του μήνα σήμερα κι ας την ξεκινήσουμε γλυκά... όσο πιο γλυκά μπορούμε. Ας καλοπιάσουμε την άνοιξη γιατί εχθές , εδώ στην[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr...σοκολατένιο κέικ με παντζάρια και γιαούρτι Αυτό είναι το γλυκό καλωσόρισμα της αδερφής μου και του γαμπρού μου... η απόλυτη σοκολατένια έκπληξη μιας και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ φετινή μας βασιλόπιτα ήταν διαφορετική και πολύ νόστιμη, με περισσότερα υλικά από τις παραδοσιακές βασιλόπιτες- κέικ. Τα αποξηραμένα φρούτα και το κονιάκ[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr...το απόλυτο κολατσιό Καλησπέρα σας! Σάββατο απόγευμα, ο καιρός συννεφιασμένος προμηνύει το πραγματικό φθινόπωρο που επιτέλους έρχεται (ίσως και τον χειμώνα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚεκάκι τέλειο και μοσχομυρωδάτο, με λεμονάκια ολόκληρα μέσα από τον Στέλιο Παρλιάρο. Γνωστή η αδυναμία μας στα λεμονογλυκάκια, οπότε πάμε να το δούμε[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΗ συνταγή για τα σου είναι του Στέλιου Παρλιάρου,η συνταγή για την κρέμα και για το γλάσο είναι δική μου.Βγαίνει ένα φοβερό αποτέλεσμα. Τι χρειαζόμαστε: Για τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤου Στέλιου Παρλιάρου Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ. αλεύρι 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη 5 αυγά 1 κουτ. του γλυκού μπέικιν πάουντερ 40 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕκτέλεση για το κέικ: Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ έως ότου ασπρίσουν. Σταματάμε το χτύπημα και προσθέτουμε το γιαούρτι και το ξύσμα ανακατεύοντας[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ: Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ έως ότου φουσκώσουν αρκετά. Λιώνουμε το βούτυρο σε μπεν μαρί. Ρίχνουμε το βούτυρο μέσα στο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕÏΚ Χτυπάμε το μαλακό βούτυρο με τη ζάχαρη στον κάδο του μίξερ με το φτερό. Με ένα μαχαίρι σχίζουμε τα κλωναράκια βανίλιας και αδειάζουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά: 1-1 1/2 πακέτο μπισκότα πτι μπερ 250γρ βούτυρο πολύ μαλακό 2 αυγά 1/2 ποτήρι του κρασιού κονιάκ 200γρ ζάχαρη άχνη 150γρ κουβερτούρα πραλίνα 50γρ κακάο[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΤούρτα σοκολατινα (συνταγή κλασική σοκολατινα Παρλιάρου, μόνο που αντί για τρούφα, προτίμησα γλάσο σοκολάτας) Υλικά:παντεσπάνι: 130 αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΒράζουμε τα πορτοκάλια ολόκληρα για 1 ώρα. Τα κόβουμε, αφαιρούμε τα κουκούτσια και τα πολτοποιούμε. Σε 300 γρ. πολτοποιημένα πορτοκάλια προσθέτουμε ζάχαρη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ LEMON PIE Στον κάδο του μίξερ βάζουμε την αμυγδαλόσκονη, τη ζάχαρη άχνη, το αυγό, το βούτυρο και το αλεύρι.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑναρτήθηκε στις 14/06/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Γλυκά με Σοκολάτα, Συνταγές Ταρτάκια με καταΐφι και μους σοκολάτας Ταρτάκια με βάση τραγανό καταΐφι [...]
Πηγή: sintayes.grΟκ, θα έχετε δίκιο να παραπονιέστε για τα τόσα γλυκά που έχω ανεβάσει τελευταία. Όμως αν σας έγραφα για τα τέλεια βραστά κολοκυθάκια δεν θα είχα και πολύ[...]
Πηγή: foodjunkie.euΚαι καθώς η "αντοχή" έδειχνε να με εγκαταλείπει...είπε η πεθερά μου να με τονώσει! Να 'ναι καλά η γυναίκα :-)) Και εκεί που μιλάγαμε για διάφορα, για κάτσε να[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr