Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 82 συνταγές
Μια ωραία εκδοχή της Ταχινόπιτας από τον Στέλιο Παρλιάρο. Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Κέικ Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Όλες οι συνταγές[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΕΓΚΑ: Χωρίζουμε τα αυγά. Στο μίξερ χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα τα ασπράδια μαζί με την κρυσταλλική ζάχαρη σε σφικτή μαρέγκα. Κοσκινίζουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη μέχρι να γίνει σκούρα καραμέλα. Μαλακώνουμε την ζελατίνη σε κρύο νερό. Ζεσταίνουμε τα 250[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓευστική διαδρομή με γλυκοθεραπεία απο το Στέλιο ΠΑρλιάρο στο ΜΕΓΑ. Μας δείχνει πως να φιάξουμε απλό κέικ με γλάσσο απο λεμόνι.Είναι συνταγή για εργένηδες,[...]
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Αλέθουμε στο μπλέντερ πολύ καλά τους ξηρούς καρπούς μαζί με τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν σκόνη. Προσθέτουμε το ξύσμα και την κανέλα. Αδειάζουμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΗ συνταγή είναι από την εκπομπή του Παρλιάρου «Γλυκές αλχημείες» στις 20-3-10. Ουσιαστικά η βάση είναι ένα κέικ νηστίσιμο, στο οποίο επάνω μπαίνει η κρέμα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια εύκολη και δροσερή μους από την εκπομπή του Παρλιάρου 10-4-10 Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ φράουλες 100 γρ ζάχαρη 3 φύλλα ζελατίνα 15 γρ 250 γρ κρέμα γαλακτος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣοκολατένια καλαμάκια απο τον αγαπημένο Στέλιο Παρλιάρο για να διακοσμείτε διάφορα γλυκά. Τι χρειαζόμαστε: 100 γρ. κουβερτούρα 70% ή 50% φύλλο χρυσού καλαμάκια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυνταγή Στέλιου Παρλιάρου. Μοιάζουν με τρουφάκια και είναι εξίσου πεντανόστιμα και είναι και νηστίσιμα!!! Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ. κουβερτούρα 250 γρ. ταχίνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛαχταριστή κρέμα με άρωμα μήλου και κανέλας. Την συνταγή ανακάλυψα στις Γλυκές Ιστορίες του Παρλιάρου και ήταν αυτή που μου έκανε το μεγαλύτερο κλικ. Έχω[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓια την ιταλική μαρέγκα βράζουμε προσεκτικά το μέλι. Παράλληλα, στον κάδο του μίξερ βάζουμε το ασπράδι και το χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα. Όταν η θερμοκρασία[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Σ’ ένα βαθύ μπωλ ρίχνουμε το ταχίνι μαζί με το χυμό και την ζάχαρη άχνη. Ανακατεύουμε πολύ καλά και προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓευστική διαδρομή απο το Στέλιο Παρλιάρο και τον chef Λευτέρη Λαζάρου στη χριστουγεννιάτικη εκπομπή "Γλυκειές Αλχημείες" του megatv με την δημιουργία κορμού[...]
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ταχίνι με το σησαμέλαιο. Αλέθουμε λίγο τα καρύδια στο μπλέντερ. Κόβουμε τα φύλλα στη μέση. Τα αλείφουμε ένα-ένα με το ταχίνι με το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά - 300 γρ. φράουλες, πολτοποιημένες - 150 γρ. ζάχαρη - 60 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή Εκτέλεση Ρίχνουμε σε μια[...]
Πηγή: lovecook.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τις φλούδες μανταρινιού, το μέλι και το νερό και την τοποθετούμε στη φωτιά. Μόλις βράσουν, αποσύρουμε και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ MARSHMALLOWS: Μαλακώνουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό και τη γλυκόζη, μέχρι τους 130οC. Χτυπάμε τα ασπράδια σε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε λεπτές φέτες. Κόβουμε το χαλβά σε κύβους. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα μήλα, το χαλβά, τα καρύδια,[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Ρίχνουμε σταδιακά τη κρέμα γάλακτος και το αλεύρι ανακατεύοντας.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣυνταγή από την εκπομπή του Παρλιάρου, κατάλληλη για νηστεία. Τι χρειαζόμαστε: 300 γραμμ. ταχίνι 300 γραμμ. άχνη 300 γραμμ. αλεύρι 200 γραμμ. σοκολάτα 200[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜοναδικές προτάσεις από τον Στέλιο Παρλιάρο Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : για 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 30 λεπτά, αναμονή περίπου 2[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣ' ένα βαθύ σκεύος ανακατεύουμε το χυμό πορτοκαλιού και το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τα μυρωδικά. Ανακατεύουμε με το χέρι και προσθέτουμε το αλεύρι. Συνεχίζουμε[...]
Γαλακτομπούρεκο από την εκπομπή Γλυκές Αλχημείες του Στέλιου Παρλιάρου στο Mega TV
Είναι συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου από τον Γαστρονόμο του Αυγούστου. Τι χρειαζόμαστε: 1000 γρ. βανίλιες, απύρηνες (καθαρό βάρος), κομμένες στα 4 800 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΟΥΝΙ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ Καθαρίζουμε και βράζουμε τα παντζάρια. Πολτοποιούμε το τζΊντζερ. Βάζουμε τα παντζάρια στο μπλέντερ και τα πολτοποιούμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΠανακότα με σοκοπάστα από την εκπομπή Γλυκές Αλχημείες του Στέλιου Παρλιάρου στο Mega TV
www.mediagate.gr - Παρλιάρος- Νηστίσιμα- Χαλβαδόπιτα