Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 32 συνταγές
Ο σιμιγδαλένιος χαλβάς είναι αναμφισβήτητα το γλυκό που έχει την τιμητική του την περίοδο της Σαρακοστής αφού είναι πεντανόστιμος και η παρασκευή του είναι[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΥΛΙΚΑ για 12 μικρά μπολάκια 12 μπισκότα σαβαγιάρ (boudoirs) Για τη mousse βανίλια 450 γρ. παχύρευστο γάλα καρύδας απο 2 κονσέρβες (μόνο το παχύρευστο μέρος)[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Ξέρω χάθηκα και δεν ήμουν συνεπής τόσο στην ανάρτηση της Παρασκευής όσο και στην απάντηση των σχολίων. Αλλά... πάντα υπάρχει ένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕκτέλεση: Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, τα 250 γρ. κρέμα γάλακτος και τη βανίλια. Σε άλλο σκεύος ρίχνουμε τη ζάχαρη μέσα στους κρόκους και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ: Καθαρίζουμε τα κυδώνια. Αφαιρούμε τα κουκούτσια μαζί με το χονδρό μέρος της σάρκας, τα τοποθετούμε μέσα σε ένα τουλπάνι και τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τοποθετούμε τις σταφίδες μέσα στο κονιάκ και τις αφήνουμε να μουλιάσουν. Σε μία κατσαρόλα τοποθετούμε το γάλα, την κρέμα και τη βανίλια. Όταν πάρει[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr' Ενα πανεύκολο και γευστικότατο παγωτό - γιαούρτι. Αν δεν σας αρέσουν οι ξυνές γεύσεις, μην βάλετε ξύσμα λεμονιού, και αρωματίστε με βανίλια, ή μαστίχα Χίου.[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Ξέρω χάθηκα και δεν ήμουν συνεπής τόσο στην ανάρτηση της Παρασκευής όσο και στην απάντηση των σχολίων. Αλλά... πάντα υπάρχει ένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr200 γρ. γάλα 1,5 % λιπαρά 1 κουταλιά σούπας μαργαρίνη 25 γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις 15 γρ κακάο 2 κουταλιές σούπας γλυκαντικο (ζαχαρίνη,ασπαρτάμη) 3 κρόκοι[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.grΌπως σας είπα , αγόρασα από την Λαϊκή 8 κιλά βανίλιες, (ποιος να ξέρει άραγε γιατί) και δεν ξέρω τι να τις κάνω. Σκέφτηκα να κάνω μαρμελάδα. Επειδή δεν είχα[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΒανίλια - σοκολάτα - καφές ...ο απόλυτος συνδυασμός Καλησπέρα! Νάμαστε, λοιπόν, στον Οκτώβρη!! Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός... κι εμείς τρέχουμε ολοταχώς[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο κάτι άλλο.... Τα αρώματα που βγάζει αυτό το τόσο ελαφρύ και γευστικό γλυκό... Η θεϊκή συνταγή είναι του μέγα δημιουργού-ζαχαροπλάστη Στέλιου Παρλιάρου. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ Σε μία κατσαρόλα βράζουμε το νερό, τη ζάχαρη, τη βανίλια και τον αστεροειδή γλυκάνισο και βράζουμε για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grPin It Τα βασικά … Υλικά 350 γρ. φρέσκο γάλα 150 γρ. κρέμα γάλακτος 80 γρ. ζάχαρη 1 αβγό 3 κρόκοι αβγών 40 γρ. κορν φλάουρ 1 κλωναράκι βανίλια 150 γρ[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΤέλειες ροδέλες πορτοκαλιού και μανταρινιού, γυαλιστερές από το σιρόπι, με ένα υπέροχο ζωντανό χρώμα. Αυτή η μαρμελάδα μοιάζει πολύ με γλυκό του κουταλιού[...]
Πηγή: bostanistas.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΕΓΚΑ: Χωρίζουμε τα αυγά. Στο μίξερ χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα τα ασπράδια μαζί με την κρυσταλλική ζάχαρη σε σφικτή μαρέγκα. Κοσκινίζουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΣΑΪΚΟ Λιώνουμε την σοκολάτα στα μικροκύματα ή σε μπεν μαρί. Ανακατεύουμε τη λιωμένη σοκολάτα με το σησαμέλαιο και ενσωματώνουμε το ταχίνι με[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΖέστη πάλι. Και υγρασία. Θέλεις κάτι γλυκό αλλά επίσης ελαφρύ και δροσιστικό. Οπως αυτό το ζελέ με φρέσκα καλοκαιρινά φρούτα, κρέμα και παγωτό γιαούρτι με τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα με το ρύζι. Με ένα μυτερό μαχαίρι σχίζουμε τα κλωναράκια βανίλιας και αδειάζουμε τους σπόρους μέσα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓια φέτος ειπα να κανω την περσινη συνταγη του Παρλιαρου... Απλά την αντιγραφω... Υλικα 260 γρ. πορτοκάλι πούλμπα 250.γρ. ελαιόλαδο 400 γρ. ζάχαρη 500 γρ.[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜ ΚΑΡΑΜΕΛΕ Ρίχνουμε τη ζάχαρη με το νερό σε μία μικρή κατσαρόλα και βράζουμε έως ότου γίνει μία ξανθή καραμέλα. Μοιράζουμε αμέσως την[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓια την κρέμα των σου βράζουμε την κρέμα γάλακτος, το γάλα και τη βανίλια. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη, το κορν φλάουρ το αυγό και τους κρόκους. Πριν πάρει βράση[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr