Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 74 συνταγές
Πεντανόστιμος σοκολατένιος κορμός γεμισμένος αλλά και επικαλυμμένος με πουράκια. Μια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: 1-2 μεγάλα πακέτα πουράκια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΝ ΚΥΛΙΝΔΡΟ Παίρνουμε ή φτιάχνουμε από χαρτόνι ένα τσέρκι σε σχήμα καρδιάς. Καλύπτουμε με χοντρή μεμβράνη το εσωτερικό μιας κυλινδρικής φόρμας ή[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕύκολο, γρήγορο, νόστιμο και νηστίσιμο!! Δοκιμάστε το!! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Κέικ Γλυκά με φρούτα Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Όλες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΗ Sugar Buzz (Αθηνά Πάνου) μας συστήνεται και μας ετοιμάζει σοκολατένια cupcakes!!! Μοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Sugar Buzz ή Αθηνά[...]
Πηγή: foodtrails.grΚοίταζα προχθές το λαχταριστό παγωτό που έφτιαξε η Λία με τις φράουλες και σκεφτόμουν να το φτιαξω. Θεώρησα όμως κριμα να παω να αγορασω φραουλες και να αφήσω[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΚάντε την συνταγή μας και πείτε μας την γνώμη σας!! Στείλτε μας φωτογραφίες απο τις δικές σας γλυκές δημιουργίες. Υλικά Για την βάση 250 γρ. αλεύρι 160 γρ.[...]
Πηγή: johnnyssweet.blogspot.com...νηστίσιμη, οικονομική και απίστευτα νόστιμη!!!! Καλημέρα σας και καλή μας εβδομάδα! Μετά τις χθεσινές πληροφορίες σχετικά με τη μοριακή γαστρονομία και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑυτή είναι μια συνταγή που επινόησα εγώ η ίδια. Η κρέμα βέβαια είναι συνταγή του κύριου Παρλιάρου τον οποίο εκτιμώ πολύ και υπεραγαπώ.. Τα υπόλοιπα όμως μέρη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπό τον Στέλιο Παρλιάρο. Γευστικότατες και σίγουρα επιτυχημένες φλωρεντίνες!!!! Τι χρειαζόμαστε: 160 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 100 γρ. αμύγδαλα φιλέ 140[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα και Καλή Εβδομάδα σε όλους!!! Όπως έχω ξαναπεί, δεν μου αρέσει να ανεβάζω πολυδάπανες και περίεργες συνταγές, ειδικά στις μέρες που διανύουμε...[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΕκτέλεση για την κρέμα γιαουρτιού : Σε μία μικρή κατσαρόλα τοποθετούμε την κρέμα και το μέλι . Τοποθετούμε στη φωτιά και μόλις λιώσει το μέλι και πριν βράσει[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓιορτή της φύσης και των λουλουδιών σήμερα και τα λουλούδια μπαίνουν στο πιάτο μας... Το στεφάνι που έφτιαξε ο μπαμπάκας μου πρωί πρωί για να μας κάνει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr...οικονομική και απίστευτα νόστιμη!!!! Καλημέρα σας και καλή μας εβδομάδα! Μετά τις χθεσινές πληροφορίες σχετικά με τη μοριακή γαστρονομία και μιας και είναι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓιορτή της φύσης και των λουλουδιών σήμερα και τα λουλούδια μπαίνουν στο πιάτο μας... Το στεφάνι που έφτιαξε ο μπαμπάκας μου πρωί πρωί για να μας κάνει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚατ'αρχην να πω πως το ταχινι δε με συγκινει ιδιαίτερα ως γεύση μόνο του,μα ούτε ως προσθηκη σε γλυκα και φαγητά...το έχω δοκιμασει με πολλους τροπους μα στο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά 1.000-1.200 γρ. κυδώνια, 1 κιλό ζάχαρη, 375 γρ. νερό, 3 γρ. ξινό (περίπου ½ κ.γ.) – το βρίσκουμε σε μεγάλα σουπερμάρκετ, φλούδες παρμεζάνας για το[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΙΖΕ: Σε ένα τηγάνι βράζουμε το νερό με την ζάχαρη. Προσθέτουμε τα φουντούκια και ανακατεύουμε έως ότου καραμελώσουν. Όταν[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλησπέρα σας!! Το σχέδιο ήταν να ξεκινήσω με γλυκιά συνταγή από Δευτέρα! Ναι, έτσι σκόπευα να ξεκινήσω τον νέο κύκλο συνταγών στο ανανεωμένο Tante Kiki![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑπό τον Στέλιο Παρλιάρο ελαφρύ και γευστικό ζελέ! Τι χρειαζόμαστε: 300 γρ. φράουλες καθαρισμένες 300 γρ. πλήρες αγελαδινό γιαούρτι 2 φύλλα ζελατίνης των 10[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΙΚΟΚΟ Μουσκεύουμε τα ξερά βερίκοκα σε νερό που τα σκεπάζει, για 12 ώρες τουλάχιστον. Τα πολτοποιούμε σε μπλέντερ μαζί με το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr...με Σαμιώτικο γλυκό κρασί κι ελαιόλαδο Νικολέττα είναι η αδερφούλα μου η οποία ασχολείται με την μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, όσο εγώ... Βέβαια έχει μια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΛατρεία !!! Αφράτοι τραγανοί τέλειοι !!! Κομμάτια: 30-40 Υλικά 500 γρ. αλεύρι, κατά προτίμηση «σκληρό» 500 γρ. νερό χλιαρό (όχι καυτό!) 1 κ.γ. αλάτι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΟυυφφφ!!! Μόλις τελείωσα... σήμερα ξεθεώθηκα από το πρωί! Δεν πρόλαβα ούτε στο blog να μπω, μόλις τώρα κατάφερα να τα ξεκαθαρίσω όλα και θέλοντας λίγο να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά (Μερίδες: 8-10) Μπισκότο 4 ασπράδια αβγών, 100 γρ. ζάχαρη, 4 κρόκοι αβγών, ελαφρώς χτυπημένοι, ξύσμα από 1 λεμόνι (ακέρωτο), 100 γρ. αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: xrysessyntages.comYπέροχα, σπιτικά σοκολατάκια, κέρασμα για την γιορτή μου!!! Υλικά: 50 γρ καρύδια 50 γρ φιστίκια Αιγίνης 50 γρ φουντούκια 90 γρ ζάχαρη 30 γρ νερό 170 γρ[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΜ αλεμπί (Muhallebi , muhallabia) "Μεταξένιο " επιδόρπιο , το οποίο φτιάχνετε με κόρφλάουρ ή αλεσμένο ρύζι και γάλα , αρωματίζεται με ανθόνερο ή ροδόνερο. Οι[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ Αλέθουμε τα αμύγδαλα, τις φλούδες καρύδας, τους κολοκυθόσπορους, τους ηλιόσπορους, τα goji berries, τους σπόρους chia, τα κόκκινα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαι όταν λέω σαν του ζαχαροπλαστείου, εννοώ σαν του παλιού κλασικού ζαχαροπλαστείου, όπου δεν τσιγγουνευόταν τη σοκολάτα και τα αρώματα!!! Είναι η τούρτα που[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΑν νηστευετε και θελετε κατι γλυκο να προσφερετε αυριο,ο Στ.Παρλιαρος στις Γλυκιες Αλχημειες, το τελευταιο Σ/Κ της Αποκριάς ,παρουσιασε αυτα τα τρουφακια που[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr...νηστήσιμα στη γεύση...ανοιξιάτικα στην όψη... Είναι συνταγη του Παρλιαρου,τα οποια έκανε με ελαιόλαδο και κρασί,στις Γλυκιές Αλχημείες. Χρησιμοποίησε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά 600 γρ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 2 κ.σ μέλι 500 γρ κουβερτούρα από 70% κακάο 450 γρ μπισκότα τύπου μιράντα , πτιμπερ ή ότι μας αρέσει ξύσμα από 1[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ Μαλακώνουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Καθαρίζουμε τις φράουλες και πολτοποιούμε 500 γρ. από αυτές στο μπλέντερ. Κόβουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλησπέρα σας!!! Για τέταρτη φορά γράφω αυτή την ανάρτηση μια και ο "αγαπημένος" μου blogger αποφάσισε να με ταλαιπωρήσει και όχι μόνον να μην την δείχνει στο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr