Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 64 συνταγές
Τρούφες σοκολάτας Κομμάτια: 30 , Χρόνος προετοιμασίας: 15’, Κόστος: 7,5 € ΥΛΙΚΑ 250 γρ. μαργαρίνη 3 κουταλιές σούπας ζάχαρη 2 κουταλιές σούπας κακάο 2[...]
Πηγή: foodtrails.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ Με τις παλάμες μας θρυμματίζουμε το κέικ. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα. Ανακατεύουμε τη σοκολάτα με το τυρί[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΟ Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί ιδιαίτερες γλυκιές γεύσεις να τις πιεις στο φλιτζάνι. Ψάξε για καλό ρόφημα σοκολάτας και φτιάξε ένα φλιτζάνι αρωματισμένο[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά: 150ml κρέμα γάλακτος 250γρ μήλα τριμμένα στον τρίφτη 350γρ νιφάδες βρώμης 75γρ μέλι 75γρ μαύρη ζάχαρη 1 κ.γ μπέικιν 1 κ.γ κανέλα Ζάχαρη άχνη για[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΤέλειες ροδέλες πορτοκαλιού και μανταρινιού, γυαλιστερές από το σιρόπι, με ένα υπέροχο ζωντανό χρώμα. Αυτή η μαρμελάδα μοιάζει πολύ με γλυκό του κουταλιού[...]
Πηγή: bostanistas.grΕύκολες συνταγές για να φτιάξετε σπιτικές Μπάρες Δημητριακών Κατηγορία: Συνταγές Οι μπάρες δημητριακών τρώγονται κάθε στιγμή της μέρας και εκτός από πολύ[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά · 200 γρ. κουβερτούρα 50 - 55% κακάο, ψιλοκομμένη · 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα · 100 γρ. φουντούκια, αποφλοιωμένα · 250 γρ. βούτυρο[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ ΥΛΙΚΑ: 90gr ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ 85 gr ΙΤΑΛΙΚΗ ΜΑΡΕΓΚΑ -> ( 2 ΑΣΠΡΑΔΙΑ- 85gr ΖΑΧΑΡΗ-25gr ΝΕΡΟ) 25gr ΚΡ.ΓΑΛΑΚΤΟΣ 200gr ΚΡ.ΓΑΛΑΚΤΟΣ[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΌπως σας είπα , αγόρασα από την Λαϊκή 8 κιλά βανίλιες, (ποιος να ξέρει άραγε γιατί) και δεν ξέρω τι να τις κάνω. Σκέφτηκα να κάνω μαρμελάδα. Επειδή δεν είχα[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΚυριακή της Ορθοδοξίας Χθές. Εορτασμός της οριστικής αναστήλωσης των εικόνων από την Αυτοκράτειρα Θεοδώρα το 842. Α΄Κυριακή των Νηστειών. Ενα νηστίσιμο[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΜία εύκολη και γρήγορη συνταγή μους σοκολάτας για να ξετρελάνετε τους φίλους σας. Χρόνος προετοιμασίας : 5΄ ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 6 μερίδες 200[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο μυστικό για να είναι νόστιμοι οι εργολάβοι είναι να μην τους αφήσουμε να ψηθούν τόσο ώστε να στεγνώσουν εσωτερικά. Οι εργολάβοι πρέπει εξωτερικά να κάνουν[...]
Πηγή: sintayes.grΈνας υπέροχος σοκολατένιος κορμός… Υπάρχουν πολλές πολλές συνταγές για κορμούς ή σαλάμι ή μωσαϊκό σοκολάτας, τη συγκεκριμένη όμως, την είδα παλιά σε[...]
Πηγή: sintayes.gr' Ενα πανεύκολο και γευστικότατο παγωτό - γιαούρτι. Αν δεν σας αρέσουν οι ξυνές γεύσεις, μην βάλετε ξύσμα λεμονιού, και αρωματίστε με βανίλια, ή μαστίχα Χίου.[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΧριστουγεννιάτικο cake απο τον Στέλιου Παρλιάρο ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό Total 3 κρόκοι αυγών ΒΛΑΧΑΚΗΣ 3 ασπράδια αυγών ΒΛΑΧΑΚΗΣ[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ Λιώνουμε το βούτυρο. Αλείφουμε ένα-ένα τα φύλλα κρούστας με βούτυρο και τα τοποθετούμε το ένα πάνω στο άλλο. Κόβουμε κύκλους διαμέτρου 8 εκατοστών.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕύκολο παγωτό φράουλα χωρίς πολλά υλικά και χωρίς αυγά. Αυτή η συνταγή είναι του Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ. φρέσκες φράουλες 250 γρ. ζάχαρη άχνη 500[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου που θα σας ξετρελάνει ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για ένα ταψί 30 Χ 40 εκ. 1 συσκευασία φύλλο κρούστας για γλυκά, Χρυσή Ζύμη[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΦΙΝΣ Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αμύγδαλα σε σκόνη, τη άχνη ζάχαρη, το κορν φλάουρ και το ξύσμα. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε ένα-ένα τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑναρτήθηκε στις 15/02/2017 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Γλυκά με Σοκολάτα, Συνταγές Μπισκοτογλυκό ψυγείου με σοκολατένια κρέμα με 5 υλικά Μια πανεύκολη συνταγή για[...]
Πηγή: sintayes.grΤη συνταγή τη βρήκα απο τον Παρλιάρο! Την έχω δοκιμάσει και μου αρέσει πααααρα πολύ! Ελπίζω να αρέσει και σε εσάς. Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ. φρεσκο γαλα 1,5%[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια παραλλαγή της συνταγής του Σ. Παρλιαρου. Τι χρειαζόμαστε: Μελομακάρονα 500 γρ. Γάλα 1 φακελάκι ανθος αραβοσίτου για βράσιμο Σαντιγί (ειτε γκαρνι, είτε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕλεγεία της γεύσης! Αλήθεια τί είναι η γεύση και πώς επηρρεάζει την καθημερινότητά μας; Μπορεί ένα γλυκό να μας φτιάξει έστω και πρόσκαιρα τη διάθεση; Αλλά ας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Καθαρίζουμε τις μπανάνες. Τοποθετούμε πρώτα στο μπλέντερ το νερό, τη ζάχαρη και τον χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε τις μπανάνες κομμένες και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ Σε ένα μπολ βάζουμε το μέλι και το ταχίνι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα αμύγδαλα σε σκόνη, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑναρτήθηκε στις 15/01/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Μηλόπιτα “στρούντελ” με φύλλο κρούστας Μια συνταγή για μια λαχταριστή, υπέροχη μηλόπιτα “στρούντελ”[...]
Πηγή: sintayes.grΑπίθανα μπισκοτάκια βρώμης που έφτιαξε στην εκπομπή του ο Στέλιος Παρλιάρος! Τι χρειαζόμαστε: 150 γρ. κρέμα γάλακτος 75 γρ. μαύρη ζάχαρη 75 γρ. μέλι 350 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grMarshmallows από τον Στέλιο Παρλιάρο. Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ. ζάχαρη 400 γρ. νερό 4 φύλλα ζελατίνας (20 γρ.) άχνη ζάχαρη για την επικάλυψη Βράζουμε τη ζάχαρη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣερβίρετέ την με το ψωμί αλλά και πλάι σε ώριμα κίτρινα τυριά όπως ένα τσάτνεϊ ή ένα πατέ φρούτων. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : για 1600 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕίπα να σας γλυκάνω με ένα γλυκάκι που έφτιαξα το Σ/Κ. Το Μιλφέιγ είναι από τα αγαπημένα μου γλυκά αλλά πάντα το εύρισκα λίγο δύσκολο με αποτέλεσμα να μην το[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΉρθα στα γρήγορα να κεράσω ένα σοκολατένιο μπράουνις (του Παρλιάρου) με σπιτικό παγωτάκι (το γνωστό πεντανόστιμο με το ζαχαρούχο και το μόρφατ), έτσι για να[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΥΛΙΚΑ: ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ 125 ΓΡ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΛΕΥΚΑ ΑΛΕΣΜΕΝΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ 100 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ 3 ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΑΥΓΩΝ 50 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 35% ΛΙΠΑΡΑ 10 ΓΡ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ 50 ΓΡ[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ Αλέθουμε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ πολύ καλά. Συνεχίζουμε το χτύπημα και προσθέτουμε τα ξερά φρούτα, το μέλι και το ξύσμα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΈχει υποβληθεί από pabaki Πέμπτη, 28/05/15 Υλικά:400 γρ. ζυμη 250 γρ. αμύγδαλα αποφλοιωμένα500 γρ. ζάχαρηχυμος απο 5 λεμόνια και ξύσμα απο 210 αυγα190 γρ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΑπό τα πιο ωραία φρούτα του χειμώνα, το κυδώνι μας δίνει υπέροχα γλυκά κουταλιού αλλά και αυτή την έξοχη μαρμελάδα. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος. Μερίδες : για[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr