Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 119 συνταγές
200 γρ. φιστίκι Αιγίνης ψίχα ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ 250 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα πικρή 250 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος 30 γρ. ροζ πιπέρι σε κόκκους 210 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γρ. ώριμα κόκκινα φρούτα (φράουλες, αγριοφράουλες, μύρτιλα, μούρα κλπ) 50 ml κρέμα γάλακτος 50 ml νερό κρύο 240 ml παγωτό βανίλια 4 κορυφές δυόσμου 4[...]
Πηγή: ucook.gr/cook250 γρ. βούτυρο λιωμένο 700 γρ. μπισκότα τύπου πτι μπερ 100 γρ. ζάχαρη άχνη ΜΑΝΑ 100 γρ. καρύδια ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ 125 γρ. κακάο 150 ml. γάλα 30 ml. μπράντι [...]
Πηγή: ucook.gr/cook125 ml σοκολάτα γάλακτος 250 ml κρέμα γάλακτος 5-6 cl λικέρ καρύδι Κόβουμε τη σοκολάτα.Τη ζεσταίνουμε μαζί με την κρέμα γάλακτος σε μία κατσαρόλα και τη[...]
Πηγή: ucook.gr/cook100 ml. Κρέμα γάλακτος 150 ml. Γάλα 100 γρ. Ζάχαρη 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 3 ζελατίνες 50 ml. κόκκινο γλυκό κρασί 1 βανίλια 100 γρ. μαρμελάδα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook30 δαμάσκηνα, χωρίς το κουκούτσι 30 αμύγδαλα 250 γρ. μπέικον σε λεπτές φέτες Βάζετε ένα αμύγδαλο σε κάθε δαμάσκηνο. Βγάζετε την πέτσα από το μπέικον. Το[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γρ. αλεύρι 250 γρ. βούτυρο 4 αβγά 250 ml γάλα 200 γρ. κουβερτούρα λιωμένη σε μπεν μαρί 15 γρ. μπέικιν πάουντερ 250 γρ. ζάχαρη Λιώνετε το βούτυρο και το[...]
Πηγή: ucook.gr/cook250 γρ. αμύγδαλο ωμό ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ 7 αβγά 350 γρ. ζάχαρη 100 γρ. Λαδοκούλουρο αμυγδάλου με μέλι ΚΡΗΤΩΝ ΑΡΤΟΣ 5 γρ. baking powder 60 ml. ρούμι Ξύσμα ενός[...]
Πηγή: ucook.gr/cook100 γρ. ασπράδι αυγού 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 100 γρ. ζάχαρη άχνη 1 βανίλια 30 γρ. φιστίκια κελυφωτά πούδρα ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ 30 γρ. φιστίκια κελυφωτά[...]
Πηγή: ucook.gr/cook8 κρόκοι αυγών 1 λίτρο γάλα 320 γρ. ζάχαρη 80 γρ. κορν φλάουρ Ξύσμα από 1 πορτοκάλι Ξύσμα από 1 λεμόνι Κανέλα ξύλο Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το[...]
Πηγή: ucook.gr/cook400 γρ. αμύγδαλα λευκά ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ 300 γρ. ζάχαρη 3 ασπράδια αυγών Ξύσμα από 1 λεμόνι ¼ κουταλάκι του γλυκού κανέλα ¼ κουταλάκι του γλυκού γαρίφαλο ¼[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια το παντεσπάνι 4 αυγά 170 γρ. ζάχαρη 125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις MANA 10 γρ. Baking powder 1 Βανίλια 15 ml. νερό Για την κρέμα 450 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cook300 γρ. μπισκότα τύπου πτι - μπερ 100 γρ. βούτυρο 1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα 2 μπανάνες 250 ml. κρέμα γάλακτος 50 γρ. τυρί κρέμα 20 γρ. ζάχαρη άχνη [...]
Πηγή: ucook.gr/cook6 φλιτζάνια αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και κοπανισμένα 3 φλιτζάνια ζάχαρη 3 ασπράδια 4 βανίλιες Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190 C. Ανακατεύετε τα αμύγδαλα με[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κεσές γιαούρτι 2 κεσέδες ζάχαρη 3 κεσέδες αλεύρι 1 βιτάμ 5 αυγά ξύσμα λεμονιού 1 κουταλιά του γλυκού σόδα Βάζετε σε ένα μπωλ το αλεύρι. Ανοίγετε ένα λάκκο[...]
Πηγή: ucook.gr/cook250ml γάλα καρύδας 250ml χυμός ανανά 125ml σιρόπι σοκολάτα(έτοιμο) 2κ.σ.ρούμι 250ml παγώτο σοκολάτας κομμάτια φρούτων για γαρνίρισμα Βάζουμε 4 ποτήρια για[...]
Πηγή: ucook.gr/cook320 γρ. αμύγδαλο ψίχα καθαρισμένη και χονδροκοπανισμένη 500 γρ. γιαούρτι 650 γρ. σιμιγδάλι 1300 γρ. ζάχαρη το φλοιό των λεμονιών ξυσμένο 1 ρακοπότηρο κονιάκ 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cook550 γρ. ζάχαρη ½ κιλό λεμόνια 50 ml. νερό Ετοιμάζουμε ένα σιρόπι με τη ζάχαρη, το νερό και το χυμό από τα μισά λεμόνια.Αφήνουμε να σιγοβράσει για 15 λεπτά.[...]
Πηγή: ucook.gr/cook6 φλιτζάνια αλεύρι 2 κουταλάκια μπέϊκιν πάουντερ 2 φλιτζάνια ζάχαρη 2 φλιτζάνια σταφίδες 1 φλιτζάνια λάδι χυμό από 5 πορτοκάλια 2 ποτηράκια του λικέρ κονιάκ[...]
Πηγή: ucook.gr/cook180 γρ. αλεύρι μαλακό ΜΑΝΑ 160 γρ. ζάχαρη 80 γρ. τυρί κρέμα 80 γρ. σταφίδες 80 γρ. κορν φλάουρ 6 αυγά ξύσμα λεμονιού Λίγο αλάτι 100 ml. κρέμα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γρ. μήλα τύπου Smith 40 γρ. βούτυρο 3 κ.σ. ζάχαρη ψιλη 1 stick κανέλας 125 γρ. φρέσκα ή κατεψυγμένα βατόμουρα Κόβουμε τα μήλα στα 4, αφαιρούμε τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook5 αυγά 4 κουταλιές λικέρ Amaretto 300 γρ. γάλα 1 ξύλο βανίλιας 150 γρ. μαύρη ζάχαρη 3 κουταλιές ζάχαρη Μοιράζετε τη ζάχαρη σε 4 ατομικά μπολάκια πορσελάνης.[...]
Πηγή: ucook.gr/cook230γρ. ξερά βερίκοκα 600γρ. νερό μισό χυμό λεμονιού 3 φύλλα ζελατίνας (15γρ.) Βάζουμε σε νερό τα ξερά βερίκοκα και τα αφήνουμε να μαλακώσουν και να φουσκώσουν[...]
Πηγή: ucook.gr/cook400 γρ. σοκολάτα (70% κακάο) 600 ml κρέμα 50 γρ. γλυκόζη 100 γρ. ζάχαρη Το ganache μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σάλτσα, απλά ζεσταίνοντας το - ένα τέταρτο[...]
Πηγή: ucook.gr/cook