Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Μια που έχουμε αποκτήσει τιμητικούς τίτλους, μετά το τιραμισού της τεμπέλας , ας δούμε και τα λεμονομαφινάκια της ενάρετης:) Η συνταγή είναι της Χιονάτης.[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΓια πολύ καιρό, είχα στο μυαλό μου πως θέλω να φτιάξω μια μαρμελάδα μήλο με τζίντζερ . Σε μια απο τις χαοτικές νύχτες των Χριστουγέννων αποφάσισα να μην το[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΕίναι γλάσο σε στερεή μορφή ή αλλιώς λέγεται και φοντάν! Δεν περιέχει γλυκερίνη όπως στην κλασική ζαχαρόπαστα και γίνεται πανεύκολα! Την χρησιμοποιούμε όπως[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΥλικά 200 γρ marshmallows creme -συνταγή εδώ 1/3 φλιτζάνι βούτυρο, μαλακωμενο 1/4 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα αμυγδάλου ή βανίλιας * 1/4 κουταλάκι του[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΥλικά (για 8 ΑΤΟΜΑ) 2 κιλά γκάμον, 2 καρότα σε τέταρτα, 2 κρεμμύδια μοιρασμένα, κάθε ½ καρφωμένο με 1 γαρίφαλο, 2 κλωνάρια σέλινο τεμαχισμένα, 1 ξινόμηλο σε[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (Για 8 άτομα) 2 κιλά γκάμον 2 καρότα, σε τέταρτα 2 κρεμμύδια μοιρασμένα, κάθε ½ καρφωμένο με 1 γαρίφαλο 2 κλωνάρια σέλινο, τεμαχισμένα 1 μήλο για[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚΑΝΌΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ Κανόλι! μια συνταγή που πολλοί followers του laboratorio εδώ και καιρόν μου ζητάνε να παρουσιάσω! Μια συνταγή που ήθελα να δοκιμάσω κι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΣΑΡΑΜΊΚΟΛΑ, ΕΝΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΛΥΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ PERUGIA Περίεργη χρονιά η φετινή, δύσκολη και στενάχωρη... Η τρομερή πανδημία του κορονοϊού, έχει ανατρέψει την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜα θα μου πείτε, γίνεται; Γίνεται θα σας πω. Μπορούμε να φτιάξουμε αφράτο, νόστιμο και ζουμερό κέικ χωρίς τα κλασικά υλικά; Μπορούμε. Για τους άπιστους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΚΡΥΜΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ Υλικά Τάρτες από βατόμουρα: 175 γραμμάρια αλεύρι 100 γραμμάρια βούτυρο ή μαργαρίνη 75 γραμμάρια ζάχαρη άχνη 1 αυγό 2 κρόκους 50 γραμμάρια[...]
Πηγή: greekouzina.gr